مصرف ویتامین C و سبزیجات راهکاری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
وزارت بهداشت اعلام کرد مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم می کند.
به گزارش خبرگزاری آریا از وزارت بهداشت، در این اطلاعیه آمده است: دست کم 20 ثانیه برای شستشوی دستان خود با آب و صابون، وقت بگذاریم و مرتب دستانمان را بشوییم؛ می توانیم در صورت نبود دسترسی به آب و صابون، از محلول ضدعفونی کننده بر پایه الکل که دست کم 60 درصد الکل دارد، استفاده کنیم.
همچنین از تماس دست با چشم ها، بینی و دهان خودداری کنیم.این اطلاعیه میافزاید: از تماس نزدیک با افراد بیمار پرهیز کنیم. برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، به سرعت پس از ورود به خانه، دستهای خود را بشوییم و ضدعفونی کنیم و این کار را از همه اعضای خانواده بخواهیم.
در این اطلاعیه از شهروندان خواسته شده با دستمال کاغذی، هنگام سُرفه یا عطسه جلوی دهان خود را بگیرند و سپس دستمال را در سطل زباله بیندازند.بر اساس توصیه گرفته گرفته، اشیاء و سطوحی را که مرتب لمس می کنیم مانند ریموت کنترل تلویزیون، دستگیره درها و گوشی همراه را تمیز و ضدعفونی کنیم.
همچنین رعایت فاصله دست کم یک متر با فرد بیماری که سرفه می کند، در پیشگیری از ابتلا به این بیماری مؤثر است و دست دادن و روبوسی را به کمترین اندازه ممکن برسانیم.
این اطلاعیه میافزاید: استفاده از ماسک به هیچ وجه برای عموم مردم توصیه نمی شود و تنها افرادی که سرماخوردگی یا عفونت تنفسی دارند، بهتر است برای جلوگیری از انتقال بیماری به دیگران از ماسک استفاده کنند.
مصرف ویتامین C، میوه و سبزی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و فرد را در مقابل ابتلا به ویروس کرونا مقاوم میکند.