با خوردن میوه و سبزیجات کرونا را فراری دهید
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: استفاده از میوه و سبزی، یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی است که ویتامینهای مورد نیاز بدن را در شرایط همه گیری ویروس کرونا تامین میکند.
زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان این که استفاده از میوهها یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها از جمله ویروس کرونا است، گفت: با گرم تر شدن هوا و به دلیل تعریق بیشتر، نیاز بدن به آب، املاح، ویتامینها و میوهها در فصل تابستان بیشتر میشود و همچنین با توجه به شرایط ویژهای که به دنبال همه گیری ویروس کرونا به وجود آمده است، یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده از میوه و سبزی است که ویتامینهای موردنیاز بدن را تامین میکند.
احدی گفت: میوههای رنگارنگ تابستانی، اغلب به دلیل خنک و آبدار بودن میتوانند گزینه بسیار مناسبی برای تامین آب از دست رفته بدن به دنبال تعریق باشند.
او افزود: میوهها از بهترین منابع تامین کننده انواع ویتامین ها، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که علاوه بر تامین نیازهای بدن، موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماریها میشوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز درباره خواص برخی میوههای تابستانی گفت: هندوانه، یکی از اصلیترین میوههای تابستانی است که نقش مهمی در از بین بردن عطش، تشنگی و تامین آب بدن در فصل تابستان دارد.
احدی با بیان این که هندوانه منبع خوبی از کاروتنوئیدها، پکتین، و پتاسیم است، افزود: این میوه علاوه بر هیدراته نگه داشتن بدن و پیشگیری از گرمازدگی، در بهبود سلامت قلب و کلیه ها، پیشگیری از سرطان، کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، شادابی و سلامت پوست و مو نیز تاثیر مثبتی دارد.
او گفت: طالبی، علاوه بر تامین آب بدن، یک منبع غنی از ویتامینها و مواد مغذی بدن مانند ویتامین A، B ۶ و فیبر است.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: شست و شوی مناسب و ضد عفونی میوه ها و سبزیجات یکی از علل مهم برای پیشگیری کرونا است که باید رعایت شود.