۶ گروه از علائم بیماری کرونا شناسایی شد
(last modified Sat, 18 Jul 2020 10:41:52 GMT )
سرطان 28, 1399 15:11 Asia/Kabul
  • ۶ گروه از علائم بیماری کرونا شناسایی شد
    ۶ گروه از علائم بیماری کرونا شناسایی شد

محققان انگلیسی با توجه به علائم مختلف ابتلا به ویروس کرونا، ۶ نوع متمایز از کووید۱۹ را شناسایی کرده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان در دانشگاه کینگ لندن با بررسی بیماران کرونایی، این بیماری را با توجه به علائم آن در ۶ گروه متفاوت تقسیم بندی کردند که هر کدام علائم ویژه‌ای دارد و به نشانه‌های خفیف و شدید آن اشاره کردند.

البته آنها یادآوری کردند که سه نشانه سرفه، تب و از دست دادن حس بویایی در اکثر بیماران کرونایی مشترک است.

دانشمندان انگلیسی با بررسی حدود ۲ هزار بیمار متوجه شدند که با توجه به نوع ویروس کووید۱۹ می‌تواند علائمی مانند خستگی مفرط، سردرد، بدن درد، مشکل در تنفس و بسیاری علائم دیگر را داشته باشند.

این محققان بیماران کرونایی را با توجه به نوع نشانه‌های آن به صورت زیر تقسیم بندی کردند:

گروه اول، شبه آنفلوانزا  بدون تب که علائمی دیگر مانند سردرد، کاهش حس بویایی، درد ماهیچه ای، سرفه، گلو درد و کمر درد را به همراه دارد.

گروه بعد شبه آنفلوانزا همراه با تب است که می‌تواند تمام نشانه‌های گروه اول را با بی اشتهایی و کوفتگی همراه داشته باشد.

گروه سوم بیماران گوارشی ناشی از کرونا هستند که علائمی مانند سردرد، کاهش حس بویایی، بی اشتهایی و گلودرد را دارند، اما سرفه که یکی از رایج‌ترین نشانه‌ها است را به همراه ندارند.

گروه حاد نوع یک که دچار خستگی شدید، سردرد، سرفه، تب، کوفتگی و کمردرد هستند و این علائم با شدت بیشتری در این گروه ظاهر می‌شوند.

پنچمین گروه، دسته بیماران حاد نوع دو که علائمی مانند گیجی، درد ماهیچه ای، خستگی شدید، گلو درد، تب، سرفه و بی اشتهایی را به مراتب بیشتر و شدیدتر از نوع اول به همراه دارد.

گروه حاد آخر که در وضعیت خطرناکی هستند تقریبا به تمام علائم بالا همراه با تنگی نفس شدید و شکم درد دچار می‌شوند.

گروه‌های حاد به خصوص گروه آخر در وضیت خطرناکی هستند که به نسبت سه گروه اول بیشتر دچار کمبود اکسیژن می‌شوند.

بیش از نصف افرادی که علائم گروه ۶ را دارند باید در بیمارستان‌ها بستری شوند و از  تنگی نفس شدید رنج می‌برند. گرو‌های حاد کرونایی را بیشتر افراد سالمند و کسانی که دارای بیماری زمینه‌ای مانند دیابت و چاقی هستند تشکیل می‌دهند.

متمایز کردن بیماران کرونایی  پزشکان را قادر می‌سازد که بتوانند درمان بیماران را بهبود بخشند و از گسترش موج دوم این بیماری جلوگیری کنند.