بایدها و نبایدهای خوردن نارنگی
یک متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که نباید روزانه بیش از چهار تا پنج نارنگی بخورید.
به گزارش رادیو دری؛ نادژدا تساپکینا متخصص تغذیه در روسیه درباره مضرات و فواید نارنگی در مقاله ای نوشته است: نارنگی منبع بسیار خوبی از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، ویتامین های D، K و B است، فیبر موجود در آن به روان سازی دستگاه گوارش کمک می کند و ویتامین C آن ایمنی بدن را تامین می کند.
وی افزود: مصرف مرکبات به مبارزه با ویروس ها کمک و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند.
این متخصص تغذیه می گوید: با این حال مصرف تعداد زیاد نارنگی در روز می تواند منجر به مشکلات کبدی شود، زیرا شاخص فروکتوز در روز بیش از 40 گرم نیست.
نادژدا تساپکینا اضافه کرد:این میوه محبوب یک ماده حساسیت زای قوی نیز به شمار می رود و حتی در افراد کاملا سالم می تواند التهاب پوستی را تحریک کند.، به همین دلیل، نارنگی در رژیم غذایی کودکان زیر سه سال و زنان باردار ممنوع است.
این متخصص تغذیه در ادامه گفت: "بهتر است کسانی که مبتلا به گاستریت، زخم معده یا روده، کولسیستیت و هپاتیت هستند نارنگی را از فهرست غذایی خود حذف کنند زیرا در نارنگی مقدار زیادی اسید اسکوربیک و سیتریک وجود دارد که اگر معده اسیدی باشد، می تواند منجر به سوزش معده، فرسایش معده و ایجاد بیماری های دیگر شود."