تغذیه با شیر مادر برای جلوگیری از اگزما، آسم و آلرژی در نوزادان
محققان در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیدند: نوزادانی که بیش از سه ماه با شیر مادر تغذیه می شوند به دلیل مولکول های موجود در شیر با خطر کمتری برای ابتلا به حساسیتهایی مانند اگزما، آلرژی و آسم روبرو میشوند.
به گزارش رادیو دری، محققان در یک مطالعه جدید در کالج پزشکی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیای آمریکا دریافتند که مولکولهای کوچک موجود در شیر مادران ممکن است به کاهش ریسک ابتلا به مشکلات آلرژی در نوزادان کمک کند.
محققان معتقدند: این یافته جدید میتواند به دیدگاه مادران مبنی بر ارتقای تغذیه نوزادان با شیر مادر یا مداخلات رژیم غذایی برای کاهش احتمال ایجاد آلرژی در کودکانشان کمک کند.
به گفته محققان، شیر مادر غذای طبیعی برای نوزادان است که مواد مغذی و آنتیبادیهای لازم برای رشد مناسب را در اختیار نوزاد قرار میدهد. آنتیبادیهای موجود در شیر از نوزادان در برابر بیماری و عفونت محافظت میکنند.
تغذیه با شیر مادر و واکسیناسیون مرتب؛ از راه های پیشگیری ابتلای اطفال به سینه پهلو