ثور 07, 1398 15:17 Asia/Kabul
  • مصرف سیب و گلابی با بدن ما چه می کند؟

شیوع بیماری دیابت نوع دو در حال افزایش است، در حالی که داشنمندان و محققان معتقدند با تغییر رژیم غذایی می توان از بروز آن جلوگیری کرد.

محققان دانشگاه ژجیانگ در چین با انجام مطالعاتی به این نتیجه رسیده اند که مصرف روزانه سیب و گلابی در جلوگیری از بروز دیابت نوع دو بسیار موثر است.

این محققان دریافته اند مصرف سیب و گلابی تا ۱۸ درصد خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد. به علاوه آن ها تاکید می کنند که ارتباط مستقیمی میان دوز مصرف سیب و گلابی با احتمال بروز این بیماری وجود دارد. به طوری که مصرف هفتگی سیب یا گلابی تاثیرات زیر را خواهد داشت :

۱ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۳ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو

۲ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۸ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو

۳ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۱۲ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو

۴ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۱۵ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو

۵ عدد سیب یا گلابی در هفته = کاهش ۱۹ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع دو

محققان بر این باورند که اثر محافظتی سیب و گلابی به دلیل آنتی اکسیدانی است که در این میوه ها وجود دارد و همچنین فیبری  است که باعث عملکرد بهتر معده می شود. این دو میوه همچنین باعث تنظیم قند خون و فشار خون می شوند و با التهابات مبارزه می کنند.

از طرفی، مطالعات دیگری در لهستان نشان می دهد که مصرف سیب و گلابی در برابر بیماری های مزمن ریوی نقش حفاظت کننده دارند. به این ترتیب که مصرف روزانه ۵ وعده یا بیشتر از سیب، گلابی و میوه های دیگر تا ۳۵ درصد احتمال ابتلا به بیماری های تنفسی و ریوی را در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، کاهش می دهد.

کلیدواژه