چند راهکار ساده برای تقویت دستگاه گوارش
اگر شما هم جزو افرادی هستید که مشکل دستگاه گوارش دارید، لازم است اطلاعاتی در مورد دستگاه گوارش، مشکلات احتمالی آن و نحوه تقویت دستگاه گوارش داشته باشید تا بتوانید با تقویت این عضو مهم، سلامت خود را حفظ کنید.
به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین، داشتن مشکل در دستگاه گوارش، تاثیر مهمی در سلامت افراد دارد به طوری که همه اعضای بدن را تحت تأثیر قرار می دهد. به همین علت باید در جهت تقویت دستگاه گوارش خود کوشید. روند بهبود دستگاه گوارش احتیاج به مقداری تست خطا و نیز توصیه های پزشک دارد. اما با برخی تغییرات در رژیم غذایی خود می توان عملکرد دستگاه گوارش خود را بهبود بخشید.
روش های تقویت دستگاه گوارش
لذا در این نوشتار چند راهکار ساده از زبان متخصصین تغذیه برای تقویت دستگاه گوارش پیشنهاد می کنیم.
خوردن فیبر
توصیه می شود روزانه ۲۰ تا ۳۵ گرم فیبر مصرف کنید؛ اما نباید همه این مقدار را یک دفعه و در یک وعده خورد. رفته رفته مقدار فیبر را در برنامه غذایی خود افزایش دهید. همچنین به اندازه کافی مایعات مصرف کنید. مایعات را همراه با غذای حاوی فیبر بخورید تا روند انتقال فیبر آسان شود.
فیبر در میوه هایی مثل: گلابی (بیش از ۵ گرم فیبر در هر یک عدد گلابی متوسط) تمشک (۴گرم در هر نصف فنجان) و سیب (۴ گرم فیبر در هر یک عدد متوسط) وجود دارد.
مصرف برخی سبزیجات به صورت پخته
مطالعات صورت گرفته توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا در دیویس نشان میدهد که بیشترین میزان کاهش مواد مغذی، ناشی از روش (نادرست) پردازش موادغذایی است؛ به عنوان مثال، نحوه پردازش یا پخت سبزیجات میتواند باعث کاهش ۱۵ تا ۵۵ درصدی سطح ویتامین C شود.
توصیه شده است سبزیجات را اگر نمی توانید به صورت درست پردازش کنید(بپزید) بهتر است به صورت خام مصرف نمایید.
حذف غذاهایی که به آن ها حساسیت دارید.
سعی کنید غذاهایی را که به آن ها حساسیت دارید، شناسایی و از سبد غذایی خود حذف نمایید.
مصرف مکمل های مورد نیاز
مکمل های مورد نیاز خود را که پزشک تان توصیه کرده است، طبق برنامه مصرف کنید.
مصرف دمنوش زنجبیل
با توجه به خواص زنجبیل، مصرف دمنوش زنجبیل توسط کارشناسان تغذیه بسیار توصیه شده است.
نوشیدن آب به اندازه کافی
همانگونه که گفته شد، نوشیدن آب به اندازه کافی برای همه، بخصوص افرادی که مشکلات دستگاه گوارشی دارند، بسیار ضروری است.