Pars Today
رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران به بیان راهکارهایی برای کاهش مصرف نمک، قند و غذاهای چرب به عنوان عوامل تاثیرگذار بر سلامت بدن به ویژه سلامت قلب و عروق پرداخت.
محققان می گویند: حشرات یک منبع غذایی مغذی و سالم با مقادیر زیادی اسیدهای چرب، ویتامین، مواد معدنی، فیبر و پروتئین با کیفیت بالا هستند و می توانند جایگزین پروتئین حیوانی شوند.
اگرچه بیماری های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی های اکثر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست اما بعد از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری ها چند برابر می شود.
غذای خوب غذایی است که ترکیب آن مطابق با نیازهای تغذیهای بدن بوده و در عین حال سالم و بدون آلودگی به مصــرف انسان رسیده باشد.