Pars Today
محققان ژاپنی پروتئینی را شناسایی کردهاند که میتواند در جلوگیری از پیری موثر باشد. این پروتئین با مراقبت بیشتر از دو اندامک میتوکندری و لیزوزوم پتانسیل جلوگیری از پیری را خواهد داشت.
پیری، یک رویداد اجتنابناپذیر است اما از سنین کم میتوان اقداماتی را انجام داد تا فرایند پیری را کندتر کرد. یکی از این اقدامات مصرف مواد خوراکی حاوی ترکیبات ضدپیری است که موجب افزایش مدت جوانی و تاخیر در فرایند پیری میشوند.
داده های مطالعه جدید متخصصان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینهسوتا نشان میدهد: افزودن مقادیری گردو به رژیم غذایی در طول روز میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی مرتبط باشد و سلامت را ارتقاء دهد.