سیاست آمریکا :جنگ‌افروزی و حمایت از ظالمان
(last modified Tue, 21 Aug 2018 06:32:41 GMT )
اسد 30, 1397 11:02 Asia/Kabul
  •  سیاست آمریکا :جنگ‌افروزی و حمایت از ظالمان

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه در پیامی به حجاج بیت الله الحرام، با اشاره به سیاست جنگ‌افروزانه آمریکا در میان مسلمانان به بیان واقعیت ها و نکات مهمی پرداختند.

ایشان در بخشی از پیام شان که در مراسم برائت از مشرکین قرائت شد،خاطر نشان کردند:"امروز به رفتار آمریکای مستکبر و جنایتکار بنگرید. سیاست اصلی آن در برابر اسلام و مسلمین، جنگ‌افروزی است.خواست و تلاش خباثت‌آلود آن، کشتار مسلمانان به دست یکدیگر است. ظالمانی را به جان مظلومانی انداختن،از جناح ظالم پشتیبانی کردن، به دست او جناح مظلوم را بیرحمانه سرکوب کردن، و آتش این فتنه‌ی هولناک را همواره تیزوتند کردن. مسلمانان باید هشیار باشند و این سیاست شیطانی را خنثی کنند."
این سخن در توصیف کشوری است که نزدیک به 250 سال  از حیاتش می‌گذرد، اما بخش قابل توجهی از این سال ها  را در جنگ و تجاوز به کشورهای  مختلف در سرتاسر جهان سپری کرده است.
امروزه اسناد زیادی منتشرشده  که نشان می دهد ، دستگاه‌ها و آژانس های مختلف جاسوسی آمریکا، فعالانه در طرح و اجرای کودتاها و توطئه‌ها، برای سرنگونی حکومت های مردمی، فعالانه مشغول‌اند و مسئول کودتاها و جنگ های بی‌شماری در جهان و بویژه در کشورهای اسلامی هستند.
از سال ۲۰۰۰ میلادی تا کنون، جنگ‌ها و مناقشه هایی که امریکا و رژیم دست نشانده اش در منطقه به بهانه‌های گوناگون به راه انداخته اند، نتیجه ای جز گرفتن جان میلیون‌ها انسان، دامن زدن به ناامنی و برجای گذاشتن هزینه‌ها و ویرانه‌های فراوان نداشته است.
در صدر این جنگ افروزی ها حمله  به افغانستان است که بعد از حادثه 11 سپتامبر 2001 به بهانه مقابله با تروریسم و جنگ با القاعده آغاز شد . بهانه ایالات متحده در حمله به افغانستان نابودی اعضای القاعده بود، گروهی که خود آمریکا در شکل گیری آن نقش محوری داشت و با حضور آمریکا در این کشور روز به روز قدرت بیشتری گرفت!
حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ به بهانه نابودی سلاح‌های شیمیایی حکومت صدام جنگ دیگری بود که به این فهرست افزوده شد.جنگ افروزی های  امریکا اما در این مرحله تمام نشد.
این مداخلات در یک دهه اخیر با حمایت از داعش و دیگر گروه های تروریستی در عراق و سوریه و با  حمایت از جنگ عربستان علیه یمن با هدف سرنگونی دولت های قانونی و تجزیه کشورهای منطقه   طراحی  و عملیاتی  شد.
با نگاه به چنین رفتار و سوابقی در امریکا ست که  رهبر معظم انقلاب ؛ سیاست اصلی امریکا را جنگ‌افروزی و پشتیبانی کردن از ظالمان دانستند .این واقعیت  بخشی جدا ناپذیر از سیاست های  آمریکاست  که به خاستگاه  جنگ و تجاوزو کشتار ملتهای مظلوم ، تبدیل شده است. شاید برخی تحلیلگران براین باور باشتد  که ایالات متحده در کوتاه مدت به برخی اهداف خود در راه اندازی جنگ‌های مختلف رسیده است، اما قطعاً در نهایت با شکست‌های سنگین عرصه نبرد را ترک کرده است.
«هارلان اولمان» افسر پیشین نیروی دریایی آمریکا، در کتاب خاطرات خود به جنگ‌های ویتنام و جنگ دوم عراق اشاره کرده و نوشته است : هرگاه در تاریخ آمریکا، سربازان آمریکایی به جنگی فرستاده شده‌اند که آرمانی عادلانه نداشته، ما در آن جنگ شکست خورده‌ایم.
وی جنگ ویتنام را شکستی خفت‌بار برای آمریکا می‌خواند که در آن دست کم 58هزار سرباز آمریکایی کشته شدند. جنگ دوم عراق نیز به درستی یک شکست مفتضحانه خوانده شده است. اولمان همچنین در این کتاب افزود: این فاجعه‌آمیز است که آمریکا بسیاری از جنگ‌ها و مداخله‌های نظامی خود را به دلایلی آغاز کرده است که بعداً ثابت شده است، دلایلی کاملاً اشتباه بوده است. آمریکا باید طرز تفکرِ قرن بیستمی خود را کنار بگذارد تا مگر بتواند از شکست‌های جنگی خود در آینده جلوگیری کند.
«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران دیروز در تحلیل رفتار و سیاست های گفت : آمریکایی ها باید واقعیات منطقه و نتیجه سیاست های اشتباه گذشته در فشار به ایران را درک کنند.