نگرانی جهانی از تداوم جنایات اسرائیل در غزه
(last modified Sat, 27 Jul 2024 08:15:54 GMT )
اسد 06, 1403 12:45 Asia/Kabul
  • نگرانی جهانی از تداوم جنایات اسرائیل در غزه
    نگرانی جهانی از تداوم جنایات اسرائیل در غزه

در پی تداوم نسل کشی وحشیانه رژیم اسرائیل در باریکه غزه، نمایندگان کشورهای مختلف در سازمان ملل متحد ضمن ابراز نگرانی از ادامه این حملات، بر برقراری هرچه سریعتر آتش بس در غزه تاکید کردند.

به گزارش رادیو دری، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت گفت: وضعیت انسانی در غزه همچنان فاجعه بار است و هیچ جای امنی در باریکه غزه وجود ندارد و تاکنون ۵۰ هزار بمب بر سر ساکنان باریکه غزه ریخته شده است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل تصریح کرد: این خطر وجود دارد که درگیری به لبنان و سوریه نیز سرایت کند. قطعنامه‌های شورای امنیت درباره باریکه غزه همچنان در حد جوهر بر روی کاغذ باقی مانده است.

نبنزیا ادامه داد: مقامات اسرائیلی همچنان مانع ارسال کمک‌های بشردوستانه به باریکه غزه می‌شوند. ما عمیقاً نگران ادامه کارزار انتشار اطلاعات گمراه کننده علیه آن روا هستیم و معتدقیم که هیچ جایگزینی برای این نهاد بین المللی در غزه وجود ندارد.

«عمار بن جامع» نماینده الجزایر در سازمان ملل متحد نیز در نشست شورای امنیت درباره وضعیت غرب آسیا و شرایط انسانی باریکه غزه اظهار داشت: آنچه در غزه در حال روی دادن است فراتر از هر تصوری است و نباید از سلاح گرسنه نگه داشتن در غزه استفاده شود؛ رژیم صهیونیستی، بخش بهداشت و درمان و تأسیسات زیربنایی آن را در غزه نابود کرده است.

بن جامع افزود: اسرائیل  باید مسوولیت آلام و فجایع هولناکی را که در باریکه غزه به وجود آورده است، بپذیرد.

«آنتونی آلبانیز»، «جاستین ترودو»، و «کریستوفر لوکسون» نخست‌وزیران استرالیا، کانادا و نیوزیلند هم در بیانیه‌ای مشترک خواستار برقراری آتش‌بس فوری در جنگ غزه شدند و با بیان اینکه وضعیت غزه فاجعه‌بار و غیرقابل‌قبول است، از رژیم صهیونیستی خواستند نگرانی‌های مطرح‌شده از سوی جامعه بین‌المللی را بشنود و به آن عمل کند.

در همین حال "محمد هادی" هماهنگ کننده سازمان ملل در امور انسانی فلسطین گفت: ۶۲۵ هزار کودک از یک سال کامل تحصیلی در غزه محروم شدند. ده‌ها هزار نفر از بیماران در غزه به درمان فوری پزشکی نیاز دارند. به سبب زباله‌ها و آب‌های فاضلاب، کودکان در غزه در معرض ابتلا به بیماری‌های خطرناک قرار دارند؛ در زمینه کمیت و نوع کمک‌های انسانی که وارد غزه می‌شود، نباید هیچ محدودیتی اعمال کرد.

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) هم اعلام کرد که از هر ۱۰ فلسطینی ۹ نفر در باریکه غزه که در معرض جنگ ویرانگر اسرائیل قرار دارد، به اجبار آواره شده‌اند.

برنامه جهانی غذا (WFP) نیز اعلام کرد: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد و ما مجبوریم جیره غذایی را برای اطمینان از پوشش آوارگان جدید کاهش دهیم.

این نهاد وابسته به سازمان ملل در ادامه بیانیه خود تأکید کرد: ذخایر مواد غذایی و کمک‌های بشردوستانه در مرکز و جنوب غزه بسیار محدود است.

به گفته وزارت بهداشت غزه، در نتیجه بمباران‌ها و حملات زمینی رژیم صهیونیستی به غزه که از اکتبر سال میلادی گذشته آغاز شده، حدود ۴۰ هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند. همچنین حدود ۹۰ درصد از جمعیت غزه، معادل ۱.۹ میلیون نفر آواره شده‌اند و حدود ۵۰۰ هزار فلسطینی در این باریکه با سطح فاجعه‌باری از ناامنی غذایی مواجه هستند.

تداوم جنایات اسرائیل در باریکه غزه؛ تخریب هدفمند زیرساخت های درمانی