جدی 18, 1397 13:55 Asia/kabul

با احترام و سلام به مخاطبان خوبی که وقت برای شنیدن برنامه ی صهیونیسم خانه ی عنکوبت اختصاص داده اند . برنامه ای که هر هفته در چنین ساعتی از رادیو دری صدای جمهوری اسلامی ایران نشر می شود . در این برنامه نگاهی داریم به خونریزی صهیونیستها در حق مظلومان در سال گذشته ی مسیحی یعنی 2018 و تلاشهای موشکی فلسطینی ها در این سال برای حفاظت از خود و دفاع در مقابل رژیم تا بن دندان مسلحی همچون رژیم صهیوینستی

سال 2018 چند روزی است که پایان یافته و دنیا وارد سال 2019 شده است . غم جنایات صهیوینستها در این سال همچون هفت دهه ی گذشته ثبت و ضبط است . دفتر هماهنگی امور بشردوست سازمان ملل "اوچا" در این مورد اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر قدس در سال 2018 میلادی  295 فلسطینی را به شهادت رساند.این نهاد بین المللی طی گزارش اخیر خود تاکید کرد که اشغالگران صهیونیست در سال 2018 بیش از 26 هزار فلسطینی را نیز زخمی کردند. اوچا تصریح کرد که از آغاز فعالیتش در زمینه پایش و مستند سازی جنایات رزیم صهیوینستی  در سرزمین های اشغالی فلسطین این تعداد مجروح بی سابقه است.

این گزارش نشان می دهد که سال 2018 یکی از خونبارترین سالها برای فلسطینیان از زمان اشغال سرزمین فلسطین  بوده است. رفتارهای رژیم صهیونیستی نشان می دهد که اساس این رژیم اشغالگرو نژاد پرست بر پایه جنایت، خشونت و توسعه طلبی استواراست. این در شرایطی است که انفعال مجامع بین المللی از جمله نهادهای مختلف سازمان ملل در رسیدگی به جنایات رزیم اشغالگر اسرائیل، این رژیم را در تداوم جنایاتش گستاخ تر کرده است. صهیونیستها در سایه حمایتهای غرب، خشونت و توسعه طلبی بیشتر علیه فلسطینیان را در دستور کار خود قرار داده است. در این بین طرح «معامله قرن» دونالد ترامپ به منزله چراغ سبز به خشونتهای سفاکان اسرائیل علیه فلسطینیان محسوب می شود. واشنگتن با حمایت همه جانبه از سیاست های رژیم صهیونیستی درصدد تلاش برای افزایش فشار به فلسطینیان برای پذیرش این طرح مشترک با رژیم صهیونیستی است. از این رو طی دو سال گذشته اقدامات ترامپ در زمینه حمایت همه جانبه از رزیم صهیوینستی  و ضدیت با فلسطینی ها افزایش یافته است. «عبدالباری عطوان» از کارشناسان برجسته مسائل خاورمیانه در این خصوص نوشت: "در سایه رهبری ترامپ در آمریکا و حضور تندروهای حامی اسرائیل مانند «جان بولتون» و «مایک پمپئو» عطش اسرائیل برای جنگ و کشتار افزایش یافته است."

این حمایتها و احساس حاشیه امن داشتن مقامات صهیوینستی  موجب شده تا آنان با فراغ آسوده ضمن تداوم جنایاتشان این اقدامات ضد بشری را مایه مباهات خود بدانند. در این زمینه اخیرا" «ایهود باراک»، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی اذعان کرد در مدت سه دقیقه ۳۰۰ فلسطینی را قتل‌عام کرده است.  پروفسور «فرید اسحاق»، استاد دانشگاه و یک فعال مشهور ضد آپارتاید از آفریقای جنوبی گفت قصد و نیت واقعی اسرائیل  از این جنایات و ظلم و ستمها نابودی کامل فلسطینیان است. محاصره مردم غزه  به گونه ای انجام شده است که به تدریج آنها را نابود کنند، بنابراین اکنون نسل کشی آرام مردم فلسطین در حال انجام است.

هر یک از این اقداماتی که صهیوینستها مرتکب شده و می شوند خود یک جنایت جنگی و یک نقض حقوق بشر فاحش محسوب می شود . مایکل لینک از گزارشگران ویژه سازمان ملل تاکید کرد، قتل عمدی و کشتار فلسطینی‌ها کهنقض آشکار توافق چهارم ژنو است جنایت جنگی محسوب می‌شود.

در ماده 8 اساسنامه دیوان کیفری بین المللی مصادیق جنایت جنگی بیان شده که کشتارعمدی، تحمیل رنج عظیم، صدمه شدید جسمی، حملات عمدی به غیرنظامیان، بمباران مناطق مسکونی یا بناهایی که اهداف نظامی نیستند، استفاده از سلاح های سمی و گازهای خفه کننده، از آن جمله است. جنایت؛ یکی از شاخصه های اصلی رژیم صهیونیستی است. اسرائیل با علم به اینکه ترامپ تحت هر شرایطی از این رژیم حمایت می کند، موج جدید جنگ علیه فلسطینیان  را آغاز کرده است تا با خشونت و ارعاب به تظاهرات بازگشت فلسطینیان پایان دهد و آنان را به پذیرش طرح های به اصطلاح صلح آمریکایی، جهت تضییع کامل حقوق فلسطینی ها وادار نماید. تغییر سیاست برخی کشورهای عربی در موضوع بحران فلسطین از«انفعال» در مقابل جنایت های این رژیم به «همسویی» با این جنایات سبب شد، اسرائیل از این تغییر سیاست به عنوان فرصتی برای اعمال خشونت بیشترعلیه فلسطینیان به خصوص مردم غزه بهره گیرد. «معامله قرن»، طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است و این طرح با همکاری و موافقت برخی کشورهای عربی بویژه عربستان تهیه شده است. براساس این طرح، قدس به رژیم صهیونیستی واگذار می‌شود؛ آوارگان فلسطینی در دیگر کشورها، حق بازگشت نخواهند داشت و فلسطین تنها مالکیت اراضی باقی مانده کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه را خواهد داشت. تحولات فلسطین نشان می دهد که معامله قرن حق موجودیتی برای فلسطینی ها قائل نیست و با تشدید کشتار فلسطینی ها عملا" حق حیات را نیز از آنان سلب کرده است. 

در کنار تمام جنایتهایی که صهیوینستها مرتکب می شوند یک چیز بیش از همه آنها را نگران کرده است و آن اینکه هر چه بیشتر خشونت می کنند کمتر نتیجه می گیرند و گذر زمان فلسطینیها را از روحیه ی مقاومت دور نکرده است . فلسطینیهای امروز با ارتقای ظرفیتهای مقاومت خود در حوزه ی موشکی تبدیل به کابوسی برای رژیمی شده اند که سرزمینشان را غصب کرده است . طوری که ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که راکت‌های شلیک ‌شده توسط مقاومت غزه در سال 2018 شاهد افزایش ده برابری در مقایسه با سه سال قبل شده و سامانه گنبد آهنین این رژیم نیز توفیق چندانی در متوقف کردن آن نداشته است. بالا رفتن تعداد موشکهای شلیک شده از غزه به سرزمینهای اشغالی نشان دهنده افزایش توان نظامی مقاومت ضد صهیونیستی و تحول راهبردی مقاومت ضد صهیونیستی در بخش نظامی است.

تحولات فلسطین نشان می‌دهد که به‌ رغم تشدید اقدامات سرکوبگرانه و خشونت بار رژیم صهیونیستی جهت تضعیف و نهایتا" از بین بردن نیروهای مقاومت فلسطینی، قدرت دفاعی گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس با وجود محاصره همه جانبه غزه توسط رژیم اشغالگر صهونیستی در این منطقه محصور نمانده و روز به روز در حال افزایش است و این موضوع به شدت مقامات رژیم صهیونیستی را نگران کرده است. تحول راهبردی درمقاومت فلسطینیان ووقوع مرحله جدیدی از انتفاضه مردم فلسطین در عرصه میدانی تحرکات صهیونیستها جهت تضییع کامل حقوق فلسطینیان در قالب "معامله قرن" ترامپ  را ناکام گذاشت. پاسخ قاطع فلسطینیان با شلیک صدها راکت و موشک به مراکز صهیونیستی در فلسطین اشغالی به منزله قدرت‌نمایی مقاومت فلسطین در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی است. «آتش جواب آتش» معادله‌ای است که گروه‌های مقاومت فلسطینی در غزه در قالب پایداری مسلحانه در برابر رژیم صهیونیستی در دستور کار خود دارند. نمایش قدرت جنبش مقاومت فلسطینی در غزه این واقعیت را منعکس کرده است که مقاومت اسلامی فلسطینیان در سایه ابتکارات در خصوص بومی سازی تولید سلاح هر روز توانمندتر و مقتدرتر از گذشته درعرصه تقابل با رژیم صهیونیستی ظاهرمیشود. موفقیت مقاومت فلسطین در به شکست کشاندن تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی ظرف مدت دو روز در نوامبر 2018 اوج قدرتمندی مقاومت و ناکامی های رژیم صهیونیستی را نمایان کرد.

روزنامه مصری الاهرام در گزارشی با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی مقابل مقاومت فلسطین نوشت اسرائیل هم‌اکنون در وضعیت "رسوایی و شکست نظامی" قرار گرفته است. روزنامه الاهرام در ادامه نوشت، مقاومت فلسطین در سالهای اخیر بویژه در سال 2018 قدرت و توانایی خود را به رژیم اشغالگر قدس نشان داد. در این گزارش آمده است، شلیک صد‌ها موشک از غزه به سوی شهرکهای صهیونیست‌نشین، صهیونیست‌ها را دچار وحشت و نگرانی شدید کرده است. براساس این گزارش، قدرتنمایی مقاومت فلسطین باعث شکست سیاسی و استعفای «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و اعلام برگزاری انتخابات پیش از موعد پارلمانی نیز شد.

تحولات فلسطین بیانگر گذار محور مقاومت به مرحله بازدارندگی جدید و موثر است. در این تغییر معادله، معادله وحشت جای حملات یکجانبه صهیونیست‌ها را گرفته است. آسیب پذیری  اسرائیل موجب استرس و اضطراب صهیونیستها بویژه مقامات رژیم صهیونیستی شده است. ناکامی های رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت مردم فلسطین در سالهای اخیر عملا" تبلیغات پوچ این رژیم را مبنی بر شکست ناپذیربودن نمایان کرده است. درچنین شرایط شاهد اعتراف صهیونیستها به اقتدار موشکی مقاومت هستیم. سایت صهیونیستی دبکا در گزارشی اذعان کرد، سامانه دفاع موشکی «گنبد آهنین» همچنان ناکارآمد است. پیشتر نیز، «موتی شفر» کارشناس مهندسی پرواز و فضا و برنده جایزه موسوم به «امنیت اسرائیل» گفت، گنبد آهنین بزرگترین فریبی است که منطقه به خود دیده گنبد آهنین چیزی جز یک نمایش صوتی و نوری نیست که نمی تواند موشک های فلسطینیان را رهگیری کند.

ارتش رژیم صهیونیستی در گزارش سالانه خود تاکید کرد که در سال ۲۰۱۸ عملیات‌های راکتی مقاومت از نوار غزه علیه شهرک‌ها و مناطق صهیونیست‌نشین در جنوب فلسطین اشغالی افزایش قابل توجهی داشت. در گزارش ارتش رژیم صهیونیستی آمده است که در مقایسه با سه سال قبل از ۲۰۱۸، که در مجموع کمتر از ۱۰۰ فروند راکت به اراضی اشغالی شلیک شده است. اما در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۰۰۰ فروند راکت و خمپاره از نوار غزه به مراکز صهیونیستی  شلیک شده است.  به نوشته روزنامه " جروزالم پست" بر اساس آمار ارائه شده توسط ارتش، از هزار راکت شلیک شده، فقط 200 فروند توسط سامانه‌های پدافند موشکی «گنبد آهنین» رهگیری شده و مابقی به اهداف اصابت کرده‌ است.

 

 

 

کلیدواژه