• Grupi terrorist MEK, mjet shfrytëzimi i Amerikës

    Grupi terrorist MEK, mjet shfrytëzimi i Amerikës

    Korrik 13, 2018 09:59

    Takimi i  grupit terrorist MEK më 30 qershor në Paris të Francës, që ashtu si vitet e kaluara u organizua me pjesëmarrjen e ish funksionarëve të  vendeve arabe dhe perëndimore dhe me shtetas të huaj të vendeve evropiane të marrë me qera, edhe një herë tregoi karakterin e varur dhe jo popullor të këtij grupi terrorist dhe kriminal.