Mars 07, 2016 11:49 Europe/Tirane
  • Frekuencat

Frekuencat

Valët e shkurtra

Programi  i zërit të RII në gjuhën shqipe transmetohet nga ora 06:20 deri në 07:20 dhe 18:20 deri në orën 19:20 dhe 20:20 deri në 21:20 në valë të shkurtra:

49 metra në frekuencën 5970 khz dhe

49 metra në frekuencën 5925 khz

Adresa e Radios Shqiptare në satelit

Hotbird (13 gradë C)

Frequency: 12437 MHz

Polarization: Horizontal

Symbol Rate: 299900 MSym/s

FEC: 3/5

Eutelsat3B( 3.1 gradë E)

Frequency:11496 MHz

Polarization: Vertikal

Symbol Rate: 9720 MSym/s

FEC: 3/4