Ballkani

Shqipëria feston 111- vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Shqipëria feston 111- vjetorin e shpalljes së pavarësisë

Në sheshin Skënderbe të tejmbushur nga qytetarët që kishin ardhur nga e gjithë bota, u zhvillua dhe ceremonia e ngritjes së flamurit me rastin e 111- vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.

Pleqëria dhe sëmundjet e ndryshme të anëtarëve shkaktojnë probleme për krerët e grupit terrorist MEK

Pleqëria dhe sëmundjet e ndryshme të anëtarëve shkaktojnë probleme për krerët e grupit terrorist MEK

Përhapja e problemeve fizike dhe sëmundjeve të shumta në mesin e anëtarëve të grupit terrorist MEK në kampin "Ashraf 3" dhe shtimi i presioneve dhe misioneve nga stafi i organizatës terroriste MEK, është kthyer në një krizë shumë të rëndë dhe shkas për ndarjen e anëtarëve nga ky grup.

NATO akuzoi Rusinë për ndërhyrje në Ballkan

NATO akuzoi Rusinë për ndërhyrje në Ballkan

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka akuzuar Rusinë për ndërhyrje në Ballkan dhe ka paralajmëruar mundësinë e shtimit të forcave të kësaj aleance ushtarake në Kosovë.

Populli i Ballkanit Perëndimor proteston kundër gjenocidit sionist në Palestinë

Populli i Ballkanit Perëndimor proteston kundër gjenocidit sionist në Palestinë

Mijëra njerëz në vendet e Ballkanit Perëndimor demonstruan në mbështetje të Palestinës dhe kërkuan fundin e gjenocidit ndaj palestinezëve nga regjimi sionist.