امشب ؛ آغاز رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴
(last modified Tue, 12 Mar 2024 09:38:51 GMT )
اسفند ۲۲, ۱۴۰۲ ۱۴:۳۸ Asia/Dushanbe

سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی در نشست خبری مشترک با فرماندهان یگان‌های روسیه و چین از آغاز این رزمایش در شامگاه امشب خبر داد.

به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان، امیر دریادار دوم «مصطفی تاج الدینی» سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ در نشست خبری مشترک با فرماندهان یگان‌های روسیه و چین گفت: امسال برای پنجمین سال متوالی با شعار با هم برای برقراری صلح و امنیت، رزمایش مرکب دریایی سه جانبه‌ای را بین نیروی دریایی ایران، نیرویی دریایی روسیه و نیروی دریایی جمهوری خلق چین برگزار می‌شود.
سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ افزود، در این رزمایش علاوه بر یگان‌های سطحی و پروازی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یگان‌های شناوری کشور‌های چین و روسیه از پنج کشور نیز ناظرینی حضور خواهند داشت تا شعار باهم برای صلح و دوستی تحقق یابد.
امیر دریادار دوم مصطفی تاج الدینی با بیان اینکه این چهارمین رزمایش مرکب است که با حضور کشور‌های ایران، چین و روسیه برگزار می‌شود و در آینده نیز ادامه خواهد داشت، گفت، رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ با شعار "با هم برای برقراری صلح و امنیت" و در منطقه‌ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع، با پیام صلح و دوستی برگزار می‌شود.
سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ با بیان اینکه این رزمایش برابر برنامه‌های از پیش تعیین شده در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود، تصریح کرد، هدف از برگزاری این رزمایش تحکیم امنیت و مبانی آن در منطقه و گسترش همکاری‌های چند جانبه میان سه کشور و نشان دادن حسن نیت و توانایی این کشور‌ها در جهت حمایت مشترک از صلح جهانی، امنیت دریایی و ایجاد یک جامعه دریایی با آینده‌ای مشترک است.
امیر دریادار دوم مصطفی تاج الدینی گفت، تمرین‌های تاکتیکی متنوعی از جمله نجات شناور دچار حریق، آزاد سازی شناور ربوده شده، تیراندازی علیه اهداف مشخص، تیراندازی شبانه به اهداف هوایی و سایر تمرینات تاکتیکی و عملیاتی در این رزمایش پیش بینی شده است.
سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴ تصریح کرد، از اهداف این رزمایش می‌توان به تقویت امنیت تجارت دریایی بین المللی، مقابله با دزدی دریایی و تروریسم دریایی، اقدامات بشردوستانه، تبادل اطلاعات در حوزه امداد و نجات دریایی و تبادل تجربیات عملیاتی و تاکتیکی اشاره کرد.