ایجاد ۷۵ هزار شغل توسط سازمان بسیج مستضعفین
(last modified Sat, 23 Nov 2019 05:47:38 GMT )
آذر ۰۲, ۱۳۹۸ ۱۰:۴۷ Asia/Dushanbe
  •  ایجاد ۷۵ هزار شغل توسط سازمان بسیج مستضعفین

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از ایجاد ۷۵ هزار شغل در قالب کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی توسط سازمان بسیج خبر داد.

به گزارش رادیو برون مرزی صدای خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج مستضعفین ،سردار غلامرضا سلیمانیاز طرح بسیج برای ایجاد اشتغال در کشور با استفاده از ظرفیت های مردمی گفت: بسیج در جهت کمک اشتغال جوانان برای ایجاد صندوق های قرض الحسنه در مساجد اقدام کرده است و در حال حاضر چهارده هزار صندوق قرض الحسنه در سراسر کشور و در مساجد مختلف تشکیل شده و این عدد تا پایان سال به بیست هزار خواهد رسید.

وی در مورد آمار گردش حساب صندوق های قرض الحسنه برای اشتغال اظهار داشت: این صندوق‌ها تا کنون ۱۷۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته که ۱۲۰ میلیارد آن تسهیلات پرداخت شده، این تسهیلات به صورت صندوقی است که فرد عضو آن است و توسط شورای مردمی اداره می‌شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مورد آمار ایجاد اشتغال توسط بسیج نیز گفت: بر اساس آمارها و با توجه به اینکه ابتدای کار صندوق هاست، تا کنون ۲۷ هزار شغل ایجاد شده است و این صندوق ها هزار و ۵۰۰ تسهیلگر و ۶۰۰ هزار عضو دارند. در سال ۹۸ و تا امروز ۳۸ هزار کارگاه اقتصاد مقاومتی در کشور ایجاد شده است و از این محل ۷۵ هزار شغل ایجاد شده است.

سردار سلیمانی همچنین در مورد «جهاد روشنایی» که یکی دیگر از برنامه های بسیج در زمینه اشتغال های خانگی است تصریح کرد: کار دیگر که توافقات آن با دولت، سازمان برنامه و بودجه و بانک عامل در حال انجام است، ایجاد نیروگاه های خانگی است، تا با تسهیلات قرض الحسنه نیروگاه های خورشیدی برق تولید کنند.

سردار سلیمانی از کمک به ۹ هزار واحد تولیدی در بخش صنعت خبر داد و گفت:یکی دیگر از اقدامات بسیج در بخش تولید کمک به واحدهایی است که آسیب دیده اند، بسیج صنعت ما طرح «صنعت‌یار» را در دستور کار قرار داده و واحد های آسیب دیده با مسئولان، صاحبان صنایع و صاحب صنعتی که آسیب دیده و دچار رکود و بیکاری شده مشکل را حل می کنند. کلینیک صنعت ما به عنوان صنعت‌یار ۹ هزار واحد تولیدی را درمان کرده است.

سردار سلیمانی در مورد گروه های جهادی نیز اظهار داشت: دوازده هزار گروه جهادی «جغرافیامحور» داریم که از محل زندگی و پایگاهشان به جغرافیای دیگری می روند و هفت هزار گروه جهادی «محله محور» که به خدمت رسانی در محلات مشغول هستند، داریم. 

 

کلیدواژه