تیر ۳۰, ۱۴۰۰ ۱۵:۵۶ Asia/Dushanbe

نان بربری ایرانی در قزاقستان مورد اقبال و توجه مردم قرار گرفته است.

به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان به نقل از خبرگزاری صداوسیمای ایران، قوانش بیک قاری صاحب و پایه گذار نانوایی بربری در قزاقستان می گوید: «سال ها در ایران زندگی کردم و پس از آن تصمیم گرفتم این نان مشهور ایرانی را در کشور خودم پخت کنم.»

به گفته این کارآفرین قزاق، در قزاقستان انواع مختلف نان اروپایی، ازبکی و ترکیه ای پخت می شود اما مردم این کشور به نان بربری ایران توجه ویژه ای نشان داده اند.

ابوطالب چابک شاطر نان بربری در قزاقستان نیز می گوید: «در ابتدا برای راه انداختن نانوایی بربری ایرانی کار سختی داشتیم چرا که ذائقه مردم قزاق به نان های دیگری عادت داشت اما بالاخره توانستیم اقبال مردم را به دست آوریم.»

 

بیشتر بخوانید:

کلیدواژه