آداب و رسوم مردم تاجیکستان درماه رمضان
(last modified Sun, 17 May 2020 17:16:38 GMT )
اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۹ ۲۲:۱۶ Asia/Dushanbe
  •  آداب و رسوم مردم تاجیکستان درماه رمضان

شهروندان تاجیک آداب و رسوم ویژه ای درزمان افطار ماه رمضان دارند.

به گزارش رادیو برون مرزی صدای خراسان ،نوعی از افطار جمعی که در خانه های تاجیکستانی ها برگزار می شود زمانی است که سرپرست خانواده همه اقوام، همسایگان و دوستان خود را دعوت می کند این از سنت های قدیمی کشور است و هیچ کس نمی تواند دعوت را نپذیرد فضای مشخصی نیزدر خانه برای اقامه نمازجماعت و خواندن دعا اختصاص داده می شود بعد ازنماز،قرآن تلاوت و در تمام این فعالیت ها میان وعده های غذایی بین میهمانان توزیع می شود.

همچنین مسلمانان تاجیکستان در ایام رمضان تغییراتی در سفره های غذا (سحری و افطاری) می دهندو سفره های سحر و افطار تاجیک هاباغذاهایی مانند برنج بخاری (معروف به آش پلو)، سوپ، کباب و غذای پخته شده از گوشت چرخ کرده داخل خمیرتزئین می شود.

همچنین سفره افطاری با آب میوه های زرد آلو، آلو، سیب و گیلاس پرمی شود.

شیرینی های سنتی، انواع مربا، عسل، آب نبات نیز از دیگر خوراکی های است که شهروندان تاجیک در سفره افطاراز انها استفاده می کنند.

کلیدواژه