سمبوسه، خوراکی دوست داشتنی در تاجیکستان
(last modified Tue, 06 Sep 2022 05:47:45 GMT )
شهریور ۱۵, ۱۴۰۱ ۱۰:۴۷ Asia/Dushanbe
  • سمبوسه در پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، و هندوستان خوراکی محبوبی محسوب می‌شود
    سمبوسه در پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، و هندوستان خوراکی محبوبی محسوب می‌شود

پنجم سپتامبر در تقویم جهانی به اسم "سمبوسه" نامگذاری شده است. هدف از این نامگذاری آن است که علاوه بر معرفی، افراد به استفاده یکبار از این غذای لذیذ ترغیب شوند.

سمبوسه را می‌توان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده ناهار سبک در نظر گرفت. سمبوسه انواع مختلفی دارد که در تهیه آن از نان لواش که درون آن سیب زمینی، به همراه گوشت قرمز و فلفل و ادویه جات وجود دارد.

فاطمه صفایی، کارشناس آشپزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیشینه این غذا اظهار کرد: سمبوسه یا سنبوسه یک پیش غذایی خوشمزه و خوش طعم است که ریشه پیدایش این خوراک به "خاورمیانه" برمی‌گردد. این اسنک‌های هلالی شکل جذاب در جهان طرفدارن خاص خود را دارند و به‌عنوان دسری محبوب از آن یاد می‌شود.

این کارشناس آشپزی خاطر نشان کرد: سمبوسه از قرن حدود دهم میلادی در خاورمیانه به‌وجود آمده است و تجار آسیای مرکزی این غذا را در قرن سیزدهم و چهاردهم به شبه قاره هند وارد کردند.

سمبوسه در کشورهای مختلف با مواد غذایی متفاوتی طبخ می‌شود؛ در بنگلادس بین نان سمبوسه جگر سفید گوسفند و گوساله می‌گذارند.

سمبوسه به وفور در پاکستان همچنین در ایران، افغانستان، تاجیکستان، و هندوستان خوراکی محبوبی محسوب می‌شود.

 

بیشتر بخوانید:

 

کلیدواژه