چای سیاه خطر «آلزایمر» را کاهش می دهد
(last modified Mon, 03 Feb 2020 06:27:24 GMT )
بهمن ۱۴, ۱۳۹۸ ۱۱:۲۷ Asia/Dushanbe
  • چای سیاه خطر «آلزایمر» را کاهش می دهد

مطالعات محققان نشان می دهد که مصرف یک فنجان چای سیاه به جلوگیری از بیماری آلزایمر و حفظ سلامتی دوره سالمندی کمک می‌کند.

به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان به نقل از خبرگزاری فارس، محققان در تازه‌ ترین بررسی‌های خود دریافتند که مصرف یک فنجان چای سیاه در هر شب می‌تواند ریسک زوال عقل و درنهایت آلزایمر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

محققان دانشگاه راش در شیکاگو با تحت نظر گرفتن بیش از ۹۰۰ سالخورده به مدت ۱۲ سال به این نتیجه رسیدند که مصرف مواد غذایی سرشار از «فلاوونوئید» همچون چای سیاه، ریسک ابتلا به آلزایمر را به نصف کاهش می دهد.

بر اساس این پژوهش، فلاوونوئیدها اثر آنتی اکسیدانی دارند و بدن را در برابر بیشتر بیماری‌های مزمن محافظت می‌کنند.

محققان همچنین معتقدند که مصرف مواد غذایی سرشار از فلاوونوئیدها همانند سیب، چای سیاه، روغن زیتون، گلابی، پرتقال و کلم بروکلی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را نیز کاهش دهد.

کلیدواژه