با مصرف این گوشت سکته می کنید!
بهمن ۱۶, ۱۳۹۸ ۱۲:۱۱ Asia/Dushanbe
خوردن برخی از گوشتها دو بار در هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی و همچنین مرگ زودرس را افزایش می دهد.
به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان؛ محققان با مطالعه بر روی بیش از ۳۰ هزار نفر دریافتند خوردن گوشت گاو یا خوک دو بار در هفته خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۷ درصد افزایش میدهد.
پژوهشها همچنین نشان داده است، مصرف گوشت گاو برای افراد به ویژه میانسالان مضر است.
گوشت قرمز شامل گوشت گاو و گوسفند و گوشت فرآوری شده سوسیس است.
به گفته محققان آمریکایی،مصرف یکبار گوشت قرمز در ماه بیخطر به نظر می رسد.
براساس آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماریهای قلبی و سکته مغزی بزرگترین قاتلان جهان هستند که باعث مرگ بیش از ۱۵ میلیون نفر در سال ۲۰۱۶ شدهاند.