پیش بینی رونق صنعت گردشگری اسلامی در آینده
نتایج بررسی ها نشان می دهد جوانان مسلمان سراسر جهان طی سال های آینده هزینه های بیشتری را صرف سفر کنند و انتظار می رود رونق صنعت گردشگری اسلامی به 300 میلیارد دلار برسد.
به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای ایران، با افزایش "سفر حلال" در سال های اخیرا، فرودگاه ها ، رستوران ها و هتل ها درصدد ارائه تسهیلات و خدمات برای گردشگران مسلمان از جمله اختصاص نمازخانه و ارائه غذاهای حلال هستند.
«فاضل بحار الدین» کارشناس گردشگری اسلامی و مدیر اجرایی شرکت «حلال تریپ» HalalTrip در اینباره می گوید: قبلا مسلمانان یک بار در سال به طور گروهی سفر می کردند اما در حال حاضر جوانان مسلمان 20 تا 36 ساله چند بار در سال به سفر می روند.
وی می افزاید: سفر بین این نسل جوان مسلمان در حال رونق است و آنها با درآمد بیشتر به دنبال تجربیات عجیب و غریب و مقاصد دورتر نسبت به والدینشان هستند.
فاضل با بیان اینکه هزینه چند سفر این جوانان در طول یک سال، مجموعا بیشتر از یک بار سفر والدینشان در یک سال است، اعلام می کند: هزینه سفر برای مسلمانان جوان در سال 2016 حدود 55 میلیارد دلار و مجموع سفرهای اسلامی به ارزش 156 میلیارد بوده است.
به گفته وی این در حالی است که انتظار می رود این آمار به ترتیب تا سال های 2025 و 2026 به 100 و 300 میلیارد دلار برسد.
بررسی ها نشان می دهد که کشورهای بیشتری به دنبال کسب سهم در بازار سفرهای مسلمانان هستند.
نتایج این بررسی ها نشان می دهد تعداد زیادی از جوانان مسلمان اندونزی (که بیشترین جمعیت مسلمانان جهان را داراست) ، مصر و قزاقستان به طور مکرر به گردش و سیر و سفر می پردازند.