تاثیر ویتامین B6 در مبارزه با بیماری کرونا
ویتامین B6 از لخته شدن خون در نتیجه ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جلوگیری میکند.
به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان به نقل از اسپوتنیک، بر اساس مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه هیروشیما در ژاپن در کنار شستن دستها، رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از تجمعهای دوستانه و خانوادگی، مواد غذایی نیز به عنوان اولین جبهه دفاعی در مقابل ویروس کووید ۱۹ موثر هستند.
این مطالعه به بررسی اثر ویتامین B6 نیز پرداخته است که نقش مهمی در سطح انرژی و ایمنی بدن داشته و کمبود آن به خستگی، درد مزمن و کمبود انرژی منجر میشود. در این تحقیقات مصرف روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیگرم از این ویتامین توصیه شده است.
همچنین مصرف این ویتامین به ویژه برای کودکان و سالمندان ضروری است.
بر اساس این تحقیقات ویروس کرونا و آنفلوآنزا منجر به آسیب و التهاب سلولهای ریه میشود.
این ویروس احتمالا با علایم مانند تب، خستگی، بیاشتهایی، درد مفاصل، تهوع، استفراغ، اسهال، عوارض پوستی، تنفس سریع، تپش قلب، افت فشار خون، تشنج، سردرد، توهم و لرزش همراه است و لختهشدن خون هم یکی دیگر از عوارض کووید ۱۹ است که با انسداد مویرگها، احتمال آسیبهای قلبی، کلیه، ریه و کبد را افزایش میدهد.
طبق این مطالعات ویتامینB6 با اثر ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی میتواند علائم کووید ۱۹ از جمله لخته شدن خون را کاهش دهد.
سینه مرغ، دانه آفتابگردان، نخود، لوبیا، پسته، دانه کنجد و گوشت گاو حاوی این ویتامین هستند.
بیشتر بخوانید: