کمبود خدمات سلامت روان در دوران پسا کرونا در استرالیا
(last modified Mon, 09 May 2022 09:43:14 GMT )
اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۱ ۱۴:۴۳ Asia/Dushanbe
  • کمبود خدمات سلامت روان در دوران پسا کرونا در استرالیا
    کمبود خدمات سلامت روان در دوران پسا کرونا در استرالیا

روند روبه افزایش مراجعه به مراکز خدمات مشاوره درمانی در استرالیا که از جمله پیامدهای همه گیری کرونا برشمرده می شود، باعث شده بسیاری از روانشناسان نتوانند جوابگوی این حجم از درخواست ها باشند.

براساس آماری که انجمن ملی مشاوره در استرالیا منتشر کرده، 68 درصد از کسانی که در مناطق روستایی و مناطق دور از شهرهای بزرگ در این کشور زندگی می کنند در 2 سال گذشته از افسردگی و اضطراب رنج می برند؛ چیزی که از آن به عنوان بمب ساعتی در جامعه استرالیا یاد می شود.

به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز ؛ فیلیپ آرمسترانگ، مدیر انجمن ملی مشاوره در استرالیا درباره این میزان از شهروندان استرالیایی که از اضطراب و افسردگی رنج می برند، گفت: انتشار این آمار موضوعی غافلگیر کننده نبود، زیرا خدمات مشاوره ای از سال 2019 میلادی، در این مناطق متوقف شده است.

مساله ای که برای کارشناسان استرالیایی مایه نگرانی شده این است که 41 درصد از افرادی که در مناطق روستایی استرالیا ساکن هستند یا از نظر مالی قادر به استفاده از خدمات مشاوره ای که به آن نیاز دارند نیستند، یا به آن دسترسی ندارند.

به گفته آرمسترانگ, مساله اینجاست که 75 درصد از خدمات پزشکی و مشاوره ای حرفه ای در حوزه شهرهای بزرگ استرالیا مانند ملبورن و سیدنی تمرکز یافته و 25 درصد باقی به مناطق دیگر این کشور تعلق می گیرد. از این رو می توان گفت مناطق دیگر استرالیا از این نظر دچار کمبود است و گاه برای دسترسی به مشاور، بین 6 تا 8 هفته باید در انتظار بود.

مدیر انجمن ملی مشاوره در استرالیا در پایان تاکید کرد، شکی نیست که در مساله ارائه خدمات مشاوره و سلامت روان، به مناطق دیگر استرالیا توجه چندانی نشده و نمی شود.