به این دلایل شکر نخورید
غلامرضا محمدی، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کربوهیدارت و مواد قندی یکی از عوامل چاقی و ایجاد بیماری هستند و مصرف شکر مضرات بسیار زیادی دارد و تا می توانید شکر نخورید.
به گزارش سلام نو، مصرف مواد قندی و کربوهیدراتها یکی از عوامل ایجاد چاقی در افراد است. شکر به عنوان یکی از مواد غذایی شیرین در سبد تغذیهای مردم قرار دارد اما مضرات بسیاری داشته و به عبارت بهتر عاملی در ایجاد برخی بیماریها مانند دیابت است.
غلامرضا محمدی، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که « آیا مصرف شکر برای بدن مضر است؟ »، اظهار داشت: ما کربوهیدرات را به ساده و پیچیده تقسیم میکنیم و شکر از کربوهیدارتهای ساده است و در یکسری از بیماریها علت آن دریافت این کربو هیدرات های ساده است.
وی افزود: نه تنها شکر بلکه هر ماده غذایی که حاوی شکر باشد؛ مانند آب میوههای صنعتی، کمپوتها، بیسکویت و کیکها که در آن شکر وجود دارد و یک کربوهیدارت ساده است، فرد را به سمت اضافه وزن، چاقی، سندروم متابولیک و در نهایت بیماریهای ناشی از آن مانند دیابت، فشار خون میبرد.
این متخصص تغذیه در پاسخ به این پرسش که « آیا میتوان توصیه کرد که مردم هیچ وقت شکر مصرف نکنند؟ »، خاطرنشان کرد: توصیه می کنیم مردم تا میتوانند شکر نخورند؛ به عبارتی اگر شکر مصرف نکنیم هیچ اتفاقی نمیافتد. البته عسل جایگزین خوبی برای آن است؛ چرا که از لحاظ ترکیبات ساختاری تفاوتهایی بین شکر و عسل وجود دارد و استفاده از عسل بهتر از شکر است.