گردو روند زوال عقل را کُند می کند
محققان دریافتند مصرف گردو در دوره سالمندی تاثیر خوبی بر عملکرد شناختی دارد.
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، طبق مطالعه جدید محققان آمریکایی و اسپانیایی، مصرف گردو توسط افراد سالمند سالم تأثیر کمی بر عملکرد شناختی آنان در طول دو سال داشت، اما تأثیر بسیار خوبی بر افراد مسنی داشت که زیاد سیگار دود میکردند و در تستهای روانشناختی، امتیازات کمتری کسب کرده بودند.
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی فنول ها است که در مطالعات قبلی مشخص شده است با فشار اکسایشی و التهاب که عامل زوال شناختی هستند، مقابله میکنند.
در این مطالعه، حدود ۶۴۰ فرد مسن در آمریکا و اسپانیا مورد بررسی قرار گرفتند. به مدت دو سال، گروه آزمایش گردو را در رژیم غذایی روزانه شأن گنجاندند و گروه کنترل از مصرف گردو ممانعت کردند.
«خوآن ساباته»، سرپرست تیم تحقیق، دراینباره میگوید: «درصورتیکه یافتههای ما مربوط به دوره زمانی کوتاهی هستند اما میتوانند در طولانی مدت تأثیر بیشتری داشته باشند.»
در مطالعات قبلی، مصرف گردو با کاهش میزان کلسترول و ریسک بیماریهای قلبی عروقی به اثبات رسیده است.