تغذیه مناسب برای مصون ماندن ازکرونا
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب برای مصون ماندن از ابتلا به کرونا، تاکید کرد.
حامد پورآرام گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تأمین کنیم، قطعاً سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد.
وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف میکند. پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد میشود.
وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد میشود، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه میشود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئینها که شامل گوشت سفید میشود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است. معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدیترین راههای کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است.
وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.