عقرب 29, 1402 14:01 Asia/Kabul
  • محدودیت‌های غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان
    محدودیت‌های غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان

اگر چه مصرف مواد غذایی دارای کلسیم می تواند به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند، اما سلامت استخوان ها نبایدهای غذایی مهمی نیز دارد.

به گزارش رادیو دری؛ تحقیقات علمی نشان داده است که نوشابه های گازدار مانند انواع کولاها، آب‌میوه‌ها و دوغ های گازدار استخوان ها را به شدت تضعیف می کند.

بر اساس این تحقیقات، غذا‌های پرنمک، تنقلات شور مانند چیپس، پفک، چوب شور، آجیل شور، خیار شور و انواع شوری ها که نمک زیادی دارند می توانند استقامت استخوان ها را کاهش دهند.

کارشناسان سلامت همچنین می گویند اگر چه مصرف غذا‌های کنسرو شده،  یکبار در ماه اشکالی ندارد، اما زیاده روی در این مواد غذایی به دلیل اینکه حاوی سدیم زیادی هستند خطر پوکی استخوان را افزایش می‌دهد.

افراط در مصرف چای و قهوه از دیگر مواردی است که می تواند به پوکی استخوان بیانجامد.

راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری از پوکی استخوان

کلیدواژه