انتخابات مهم ترین رکن دموکراسی است
(last modified Sun, 14 May 2017 12:32:42 GMT )
ثور 24, 1396 17:02 Asia/Kabul

انتخابات بعنوان مهم ترین رکن دموکراسی در یک کشور شمرده می شود و مردم با حضور در پای صندوقهای رای ، سرنوشت خود و کشورشان را تعیین می کنند .

قاسم غفوری ، روزنامه نگار و تحلیل گر مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار رادیو دری ، با اشاره به انتخابات ایران و رفتارکشورهای غربی در قبال این پدیده مهم گفت : غربیها در تلاش هستند تا آنچه مطابق با معیارهای خودشان می باشد را بعنوان دموکراسی معرفی کنند و آنچه در مغایرت با معیارهای آنان می باشد بعنوان " نافی دموکراسی" قلمداد کنند.

به گفته غفوری ، اروپائیها دائما در قبال انتخابات ایران و حضور مردمی در پای صندوقهای رای جهت تعیین سرنوشت کشورشان موضع گیری می کنند و نظام جمهوری اسلامی را فاقد دموکراسی و مردم سالاری معرفی می نمایند و سعی بر ابهام سازی در چگونگی برگزاری انتخابات و زیر سوال بردن نتایج آن دارند و حتی مسائل حقوق بشری را در این راستا دخالت می دهند.

به گفته این روزنامه نگار ایرانی ، این مسائل در حالی از سوی امریکا و غربیها در قبال انتخابات ایران مطرح می شود که در امریکا صرفا افراد مربوط به دو حزب دموکرات و جمهوریخواه حق حضور در صحنه رقابتهای انتخاباتی را دارند و بالطبع مردم عادی هم فقط حق گزینش از بین این دوگروه را دارند .

غفوری اضافه کرد : در کشورهای اروپایی عملا مردم بین دو یا سه حزب کارگر، محافظه کار و لیبرال دموکرات حق حضور در صحنه رقابتها را دارند و کماکان حق انتخاب مردم نیز محدود می شود و از سویی مردم در بسیاری از کشورهای اروپایی به سبب حضور نیافتن در انتخابات از خدمات شهری محروم می شوند که اینها همه نشان دهنده ضعف دموکراسی اروپایی – امریکایی و نادیده گرفتن حقوق افراد برای حضور در صحنه می باشد که این مساله باعث حضور 30 تا 50 فیصدی مردم در انتخابات شده است .

غفوری در پایان افزود :  غربیها برآنند تا با فرافکنی در بحث انتخابات ایران ، مردم سالاری دینی و دموکراسی اسلامی را که می تواند الگویی جهانی قرار گیرد را زیر سوال ببرند و با دست زدن به مسائل حاشیه ای ، قصد کم رنگ نشان دادن حضور مردم ایران در انتخابات شان را دارند .