سنبله 11, 1397 11:08 Asia/Kabul
  • دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با آیت الله خامنه ای

نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی امریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانی ها از رو بسته‌اند چه مذاکره ای داریم بنابراین مذاکره ای در هیچ سطحی با امریکایی ها صورت نخواهد گرفت.

پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 1979 رویداد بزرگی بود که نه تنها منجر به براندازی یک رژیم شاهنشاهی در ایران شد بلکه دست بسیاری از مستکبران به ویژه آمریکا را از دست درازی به ذخایر ایران قطع نمود. از آن روز دشمنی آمریکا و تلاش های گوناگون دولتهای آمریکایی برای براندازی حکومت اسلامی ایران صورت گرفت. جنگ، ترور، تجهیز مالی و نظامی گروهک تروریستی از جمله منافقین، تحریم های گوناگون اقتصادی و نظامی و غیره از دشمنی های عیان و پنهان آمریکا و همدستانش بود. آنها سختی های بسیاری بر مردم و جمهوری اسلامی ایران تحمیل کردند تا اراده ی ملت را بشکنند و زانوان آنان را خم کنند اما هیچ یک از برنامه های شیطانی آمریکا و همدستانش تاکنون نتوانسته لطمه ای بر حرکت انقلابی مردم ایران وارد کند. این دشنی ها عزم و اراده ی مردم ایران را در پیمودن این راه روشن محکم تر نموده است.

یکی از نقاب هایی که رئیس جمهوران مختلف آمریکا برای فریب افکار عمومی دنیا به چهره ی خود می زنند، ادعای آنان به گفتگو و مذاکرات منطقی است. آنها مدعی اند که اهل مذاکره و گفتگو هستند و مشکلات را از این طریق قابل حل می دانند. از این رو یکی از مسائلی که درباره جمهوری اسلامی ایران در بوق و کرنا کرده بودند این بود که ایران حاضر به گفتگو با آنها نیست. مردم ایران که فرهنگ و تمدنی عمیق و کهن دارند از ابتدای تاریخ تا کنون تعاملی دوستانه با تمام کشورهای استقلال طلب داشته و دارند. دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران به ریاست دکتر روحانی در پی درخواست امریکایی ها، تیم مذاکره کننده ای برای صحبت با آمریکا و پنج کشور اروپایی درباره ی مسائل هسته ای ایران ترتیب داد و طی جلسات بسیاری که ایران با آمریکا و پنج کشور اروپایی داشت تصمیمات نهایی در قالب توافقنامه ای تحت عنوان «برجام» (برنامه جامع اقدام مشترک) اتخاذ شد. ایران به خوبی پایبندی خود را به تصمیمات اتخاذ شده نشان داد و آژانس های نظارتی بین المللی نظیر آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز با سختگیریهای مختلف خود نتوانستند این پایبندی را کتمان کنند و تا کنون دوازده بار پایبندی جمهوری اسلامی ایران را به مفاد برجام علنا بیان نموده اند. در قبال پای بندی های ایران به برجام و مذاکرات هسته ای، آمریکا نیز قرار بود همه تحریم های ایران را لغو کند و فشارها را از روی ملت ایران بردارد؛ اما از آنجا که خوی و منش مستکبران، زورگویی و زیاده خواهی است، نقاب گفتگو و مذاکره از چهره آمریکا افتاد و دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا، همه توافقات هسته ای را نادیده گرفت و از برجام خارج شد. آمریکایی ها که همواره حامی رژیم کودک کش اسرائیل بوده و هستند، نشان دادند که شعار گفتگو در دولت آمریکا تنها در حد یک شعار فریبنده است و زیرپوست این مار خوش نقش، زهرهای آلوده کننده ای دارند که در جهان پراکنده می کنند. آمریکا باردیگر به مردم ایران و بلکه همه دنیا نشان داد که به هیچ وجه قابل اعتماد نیست.

 

آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران در سخنان خود بارها به تجربه بدعهدی امریکا اشاره کرده اند. ایشان این بدعهدی ها را نه تنها مختص ایران نمی دانند بلکه معتقدند امریکا حتی با افراد تسلیم و نوکر خود همچون محمدرضا پهلوی شاه ایران و حسنی مبارک دیکتاتور مصری، نیز چنین رفتاری داشته است.

رهبر انقلاب اسلامی پیش تر در سخنرانی های خود درباره آشکار شدن عمق دشمنی امریکا با جمهوری اسلامی ایران بیان داشته بودند: " در مذاکرات سالهای اخیر و بعد از برجام، کاملاً مشخص شد که موضوعاتی همچون هسته‌ای و موشکی، مسئله اصلی نیستند بلکه مخالفت و دشمنی عمیق امریکا با اصل نظام اسلامی و ملت ایران به دلیل سربلندی این نظام در منطقه حساس و توسعه روحیه مقاومت و مخالفت بی ملاحظه با ظلم های امریکا و بلند کردن پرچم اسلام است و آنها می خواهند نظام اسلامی را از مؤلفه های قدرت و اقتدار خود تهی کنند."

 

اکنون بدعهدی های آمریکا و هتاکی های رئیس جمهور فعلی آمریکا درباره ی ایران، دشمنی عمیق آنان را علنی تر کرده است. با اینکه ایران با تعامل و گفتگو خواستار حفظ دستاوردهای علمی خود در زمینه هسته ای بود لیک امریکا نشان داد همچنان دشمنی زیادی با ایرانیان دارد.

این تجربه برای دولت و ملت ایران تجربه ای گرانبها بود چراکه منجر شد نسل های جدید ایرانی نیز به دشمنی و بدخواهی آمریکا نسبت به ایران پی ببرند. با این بدعهدی ایران جایگاه والاتری در چشم ملتهای جهان یافت و آمریکا باردیگر منفورتر از قبل شد.

 

آیت الله خامنه ای در بیان قابل توجهی به این نکته اشاره کردند که هرگاه از سوی ایران انعطافی در مقابل امریکا شده است نه تنها دشمنی او را کمتر نکرده بلکه این دشمن را گستاخ تر کرده است. از همین رو آیت الله خامنه ای پس از بدعهدی های آمریکا و گستاخی های رئیس جمهور آمریکا، در سخنان اخیر خود که در دیدار با اعضای هیئت دولت در ایام هفته دولت و چهارشنبه گذشته (7 شهریور-29 آگوست) برگزار شد، تاکید کردند: " در هیچ سطحی با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد."

رهبر انقلاب در ادامه افزودند: "نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی امریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانی ها از رو بسته‌اند چه مذاکره ای داریم بنابراین مذاکره ای در هیچ سطحی با امریکایی ها صورت نخواهد گرفت."

از آنجایی که ایران نقش اصلی و محوری در تحولات منطقه آسیا به ویژه آسیای میانه دارد همواره گفتکو با ایران از نیازهای اصلی آمریکا بوده است. دولت مردان آمریکایی همواره تلاش های مختلفی برای مذاکره با ایران داشته اند. اوباما رئیس جمهور قبلی آمریکا در این زمینه حتی به آیت الله خامنه ای نامه نگاشت و مصرانه خواستار مذاکره بود. در واقع آنها با این ترفند می خواستند به دنیا نشان دهند که ایران محتاج مذاکره با آمریکاست و به گونه ای ایران را به پای میز مذاکره بکشانند. اما با مذاکرات منطقی و مستدل ایرانیان در جلسات 5+1 آمریکا نشان داد که بر عهد و پیمان خود استوار نیست و به امضای خود نیز پشت پا می زند.

 

اکنون آمریکا با فشارها و تحریم های اقتصادی تلاش دارد تا انقلاب اسلامی ایران را ناتوان در حل مشکلات اقتصادی نشان دهد . آیت الله خامنه ای چندسالی است که در برابر حربه تحریم اقتصادی دشمن، به تولید داخلی و اقتصاد مقاومتی تاکید دارند. ایشان معتقدند با اتخاذ تدابیر مهم در حوزه اقتصادی، می توان با تکیه بر نیروهای داخلی به رونق اقتصادی دست یابیم.

رهبر انقلاب اسلامی در سخنان اخیر خود اتحاد و انسجام مسولان در حل مشکلات اقتصادی را مهم دانستند و از دولت فرمودند: " یک جمع فعال، کمر بسته و با نشاط باید مأمور  حل یک به یک معضلات اقتصادی شوند."

دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با آیت الله خامنه ای

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه دشمن به دلیل برخی ضعف ها و خلأهای اقتصادی، بر موضوع اقتصاد کشور متمرکز شده است، خاطرنشان کردند: "در زمینه اقتصادی باید قوی و پُر حجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد که همه این موارد امکان پذیر و شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بن‌بست نداریم."

ایشان افزودند:" حجم و کیفیت فعالیت و عملکرد مسئولان اقتصادی کشور باید به‌گونه ای باشد که شب و روز نشناسند و محور فعالیت‌ها هم سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد که اساس آن تکیه بر تولید داخلی است."

 

اقتصاد مقاومتی، اقتصادی مولد است که از درون می جوشد. اگر این راهبرد اقتصادی به ثمر رسد، نتایج سودآور بسیاری به دنبال خواهد داشت. اشتغال جوانان، ارتقای کیفیت تولیدات داخلی، فعال شدن بیش از پیش بخش صادرات و... از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی است. موضوع تولید داخل و برطرف کردن مشکلات آن یکی از مسائل مهمی است که باید مورد توجه مسئولان بلندپایه کشور قرار گیرد. رهبری معتقدند که مشکلات تولید، راه حل دارد و اقتصاددانها نیز برای آن راهکار ارائه داده اند که اگر به آنها عمل شود، معیشت مردم بهبود می یابد.

 

آمریکا و همدستان خبیث او  تلاش دارند تا با تمام قوا مردم ایران را از انقلاب خود ناامید کنند و آنان را ترغیب نمایند تا دست از انقلاب خود بردارند. آنها نمی دانند که مردم ایران، نهال انقلاب را با خون جوانانشان آبیاری کرده اند و اکنون که این نهال به درختی تنومند تبدیل شده است هرگز آن را با دستان خود نابود نمی سازند بلکه با رسیدگی به این درخت تنومند، میوه های ارزشمند او را می چینند. جوانان انقلابی امروز که پیشتاز عرصه ی علم و دانش و فناوری هستند از میوه های ارزشمند این انقلاب می باشند. قطعاً با کمک جوانان و آحاد مختلف مردم و تدابیر عقلانی مسئولان این نظام اسلامی، تحریم های اقتصادی آمریکا مانند دیگر تلاش های شیطانی او بی ثمر خواهد ماند. اقتصاد مقاومتی روشی پویا و جلو برنده است که تیغ برنده ی تحریم ها را خنثی خواهد کرد و دشمن را باری دیگر ناامید خواهد ساخت.

همانگونه که رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: " سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، هم سنگرسازی دفاعی و توانمندسازی در مقابل دشمن است و هم، توانمندسازی برای حرکت رو به جلو. "

 

کلیدواژه