• ISIS-i i Khorasanit; Shfaqja e terrorizmit amerikan në Afganistan (2)

  ISIS-i i Khorasanit; Shfaqja e terrorizmit amerikan në Afganistan (2)

  May 18, 2024 19:16

  Me intensifikimin e sulmeve dhe programeve sabotuese dhe terroriste të grupit ISIS-i Khorasanit nga territori i Afganistanit drejt vendeve të tjera, veçanërisht fqinjëve, është shtuar nevoja për t'u përballur me këtë grup në formën e konsensusit rajonal.

 • Prerje Hollivudiane/Intensifikimi i Iranofobisë

  Prerje Hollivudiane/Intensifikimi i Iranofobisë

  Shkurt 24, 2024 14:45

  Qëndroni me ne në këtë program për të mësuar më shumë për Hollywood-in sionist. Cila është gënjeshtra e madhe hollivudiane? Sa sionist është Hollywood-i? Kush janë viktimat e tyre? Sa të fortë janë ata? A po e humbasin kontrollin? A po rritet fuqia e tyre dhe a po rritet fuqishëm? Cilat janë vijat e tyre të kuqe? A po arrijnë hebrenjtë sionistë në tokën e premtuar të kinemasë? Qëndroni me ne në këtë program për të mësuar më shumë rreth Hollivudit sionist.

 • Prerje Hollivudiane/ Si e ndez Hollywood-i zjarrin e Iranfobisë?

  Prerje Hollivudiane/ Si e ndez Hollywood-i zjarrin e Iranfobisë?

  Shkurt 24, 2024 13:57

  Çfarë është Iranofobia? Si e ndez Hollywood-i zjarrin e Iranfobisë? Cilat prej filmave hollivudianë apo serialeve klasike televizive të prodhuara në Shtetet e Bashkuara, kanë një efekt më të madh në monsterizimin e Iranit? Sa të sakta janë rrëfimet e ngjarjeve iraniane në filmat apo në serialet televizive të Hollivudit? Si është kthyer programi paqësor bërthamor i Iranit në një mjet të ri për të njollosur këtë komb?

 • Prerje Hollivudiane

  Prerje Hollivudiane

  Shkurt 24, 2024 13:11

  Programi "Hollywood Cut" bazohet në një dokumentar me të njëjtin titull dhe është përshtatur si emision radiofonik për kanalet radiofonike të Departamentit të Transmetimeve Jashtë Shtetit, me synimin për të analizuar projektin e Iranfobisë të ndjekur nga SHBA dhe regjimi pushtues i Kudsit në rajon.

 • Vrasja e fëmijëve të Gazës me bomba amerikane

  Vrasja e fëmijëve të Gazës me bomba amerikane

  Janar 23, 2024 20:56

  Regjimi pushtues sionist përgjatë 75 viteve të kaluara në kuadër të politikës së vet raciste, ka sulmuar dhe ka vrarë në mënyrë masive jo vetëm palestinezët e gjallë dhe sidomos fëmijët, por për disa dekada edhe trupat e pajetë të palestinezëve nuk po mbesin të sigurt nga veprimet barbare dhe të egra të regjimit pushtues sionist.

 • Kritikë e filmit:

  Kritikë e filmit: "Vrasësit e Hënës së Luleve", një narrativë e shtrembëruar për të mohuar gjenocidin e indianëve në Amerikë

  Janar 23, 2024 20:28

  Indianët ishin banorët origjinalë-autokton dhe pronarët historikë të kontinentit të Amerikës, duke përfshirë edhe territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 • Islamofobia në Perëndim/Transferimi i ambasadës së SHBA në Bejtul-Mokades dhe vrasja sistematike e palestinezëve

  Islamofobia në Perëndim/Transferimi i ambasadës së SHBA në Bejtul-Mokades dhe vrasja sistematike e palestinezëve

  Janar 23, 2024 17:59

  Në këtë edicion do të flasim rreth transferimit të ambasadës së Amerikës nga Tel Avivi në Bejtul-Mokades dhe vrasjen e palestinezëve në mënyrë sistematike.   

 • Islamofobia në perëndim

  Islamofobia në perëndim

  Janar 21, 2024 15:53

  Në këtë edicion do të flasim rreth shtimit të islamofobisë në Amerikë dhe Gjermani në vitin 2017.  

 • Ushtari i Atdheut (5) (Speciale për përvjetorin e martirizimit të gjeneral Kasem Sulejmani)

  Ushtari i Atdheut (5) (Speciale për përvjetorin e martirizimit të gjeneral Kasem Sulejmani)

  Janar 03, 2024 20:32

  E enjte, më 12 dej 1398 të kalendarit iranian që përkon me 2 janar 2020, në Damask. Të gjithë presin që të vjen komandantit. Ora 08:00 e mëngjesit. Pas përshëndetjes dhe pyetjes së gjendjes së të pranishmëve, fillon mbledhjen.

 • Podkast: Historia Botërore, Episodi 3, Udhëtimi rreth e rrotull botës

  Podkast: Historia Botërore, Episodi 3, Udhëtimi rreth e rrotull botës

  Dhjetor 12, 2023 18:37

  Kristofer Kolombo ishte një marinar italian i cili me qëllim që të shkojë në Indi, shkoi në kontinentin e Amerikës dhe pa e ditur vetë, e zbuloi një kontinent të ri. Shumë vite më vonë, një marinar spanjoll me emrin Amerigo Vespucci shkoi në këtë kontinent të ri, por me këtë dallim se ai e dinte se ky ishte një kontinent i ri.