تحلیل ؛ وضعیت آخر الزمانی غزه
حملات شدید جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه طی ساعتهای گذشته همچنان ادامه داشته است.
نزدیک به ۷۰ روز است که از عملیات طوفانالاقصی میگذرد و جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی مناطق مسکونی به ویژه پناهگاههای آوارگان فلسطینی را در غزه هدف قرار میدهند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه بامداد سهشنبه گفت: «صهیونیستها به بیمارستانها، پرسنل پزشکی و حدود ۸ هزار مجروح که نیاز به عمل فوری دارند، حمله میکنند»
به گفته مقامهای بهداشتی غزه، از ۷ اکتبر (۱۵ مهر) به این سو ۱۸۰۰۰ فلسطینی شهید و بیش از ۴۹۲۲۹ نفر دیگر در حملات بی امان هوایی و زمینی به این منطقه مجروح شدهاند. این آمارها به ویژه با گسترش عملیات رژیم اسراییل به منطقه جنوب غزه رو به افزایش هستند.
سازمانهای امداد و کمکرسانی سازمان ملل متحد وضعیت غزه را تحت تاثیر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مناق غیرنظامی «آخرالزمانی» توصیف کردهاند و گفتهاند تحت تاثیر شرایط کنونی نیمی از جمعیت ساکنان غزه گرسنه هستند و هزینه هر یک کیسه آرد نیز تحت تاثیر جنگ به ۹۵ دلار افزایش پیدا کرده است.
«مایکل فخری» گزارشگر سازمان ملل در امور مربوط به حوزه غذا در گفتگو با الجزیره تاکید کرد: بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نسان در نوار غزه با گرسنگی رو به رو هستند.
«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی «آنروا» نیز روز گذشته تاکید کرد: اسراییل برای مهاجرت اجباری و دسته جمعی ساکنان نوار غزه از این منطقه تلاش میکند.
وی تصریح کرد: برای متوقف کردن جهنم ایجاد شده در نوار غزه برقراری آتش بس ضروری است. آنروا و ساختار کلی نوار غزه به زودی از هم فرو میپاشد و این به معنای خیانت و بیتفاوتی جامعه جهانی به نوار غزه است.
آمریکا از کشورهایی است که طی سالهای گذشته همواره از جنایات صهیونیستها حمایت کرده و رژیم صهیونیستی به واسطه همین حمایتها جنایات وحشیانه خود را علیه فلسطینیان انجام داده است.
وتوی چند روز پیش امریکا به قطعنامه آتش بس غزه نشان داد که چه بسا امریکا بیش از اسرائیل تمایل به ادامه جنگ داشته باشد.
آمریکا در ۸ دسامبر یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را وتو کرد که خواستار آتشبس فوری در غزه بود. انگلیس رای ممتنع داد و ۱۳ عضو دیگر شورای امنیت در حمایت از آن رای دادند.
وزارت امور خارجه آمریکا به تازگی، عرضه محمولهای متشکل از ۱۴ هزار گلوله ۱۲۰ میلیمتری تانک را تایید کرده است که یکی از مهمترین مهمات مورد استفاده ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات زمینی است.
پلیس کنگره آمریکا نیزبا برخورد شدید با فعالان مردمی که با تجمع در داخل ساختمان کنگره خواستار برقراری آتش بس فوری در غزه بودند، به شدت برخورد و تعدادی از آنان را بازداشت کرد.
«مارک گلن» تحلیلگر و نویسنده آمریکایی معتقد است تفاوت ایالات متحده آمریکا و اسراییل به منزله تفاوت میان پای راست و چپ یک انسان است. این بدان معناست که هر دو پا جزئی از یک پیکر واحد هستند. وی با اشاره به حمایتهای گسترده سیاسی، اقتصادی و تسلیحاتی آمریکا از رژیم اسراییل یادآور شد: اگر کمکهای مالی، تسلیحاتی و سیاسی واشنگتن شامل حال تل آویو نشده بود، این رژیم سالها پیش فرو میپاشید.
۹ هفته از آغاز بمباران نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی و ۶ هفته از زمان اعزام نیروهای زمینی به آن میگذرد اما رژیم صهیونیستی نتوانسته تاکنون به هدف اصلی خود که از بین بردن توانمندیهای حماس است، دست پیدا کند.
به نوشته هفتهنامه اکونومیست ممکن است حماس شماری از نیروهای خود را از دست داده باشد اما حماس هنوز هزاران رزمنده دارد که از تونلها ظاهر میشوند و به سربازان اسرائیلی حمله میکنند. طبق اذعان تلآویو تاکنون حدود ۱۰۰ سرباز صهیونیست کشته شدهاند. حماس هنوز بیش از ۱۳۰ اسیر در اختیار دارد که در جریان آتشبس توافقشده میان طرفین در ماه نوامبر که تبادل اسرا نیز بخشی از آن بود، آزاد نشدهاند و جان آنها با وجود بمبارانهای پیاپی در خطر است.
پس از عملیات غافلگیرکننده طوفانالاقصی در سرزمینهای اشغالی، رژیمصهیونیستی متحمل سختترین و سنگینترین شکست در حدود ۷۰سال تاریخ خود شد.
ابعاد این شکست، مقامات صهیونیستی را به صورت دیوانهوار درپی جبران شکست وادار کردهاست و آنچه امروز در غزه میگذرد، نتیجه همین جنون است که صهیونیستها به آن دچار شدهاند.