سیب بخورید تا آلزایمر نگیرید
محققان می گویند، ترکیبات طبیعی موجود در سیب موجب تقویت عملکرد مغز شده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر انواع زوال عقل را کاهش میدهد.
به گزارش رادیو تاجیکی، غلظت زیاد ترکیبات موجود در سیب و گیاهان دیگر که به عنوان مواد غذایی گیاهی شناخته می شوند، در فرآیندی به نام «عصبزایی» باعث ایجاد سلول های عصبی می شوند. سلول های عصبی یا نورون ها سلول بسیار تحریک پذیری هستند که اطلاعات را از طریق سیگنال های الکتریکی به قسمت های مختلف بدن منتقل می کنند و توانایی یادگیری و حافظه انسان را تقویت می کنند.
محققان مرکز بیماری های مربوط به اعصاب در آلمان با مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند که دو ترکیب مفید در پوست و گوشت سیب، موجب ایجاد نورون (سلول عصبی) در مغز موش ها می شود. موضوع جالب در این آزمایش این بود که آب سیب به طور قابل توجهی در عصب زایی نقش نداشت بلکه خوردن کل سیب مفید است.
این مطالعه نشان داد که پوست و گوشت سیب حاوی ترکیبات مفیدی برای مغز و اعصاب است.
بیشتر بخوانید: