قارچ خطر سرطان را کاهش می دهد
(last modified Mon, 26 Apr 2021 13:01:38 GMT )
اردیبهشت ۰۶, ۱۴۰۰ ۱۸:۰۱ Asia/Dushanbe
  • قارچ منبع خارق العاده‌ای از پروتئین و ویتامین‌ها است
    قارچ منبع خارق العاده‌ای از پروتئین و ویتامین‌ها است

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن فقط یک قارچ در روز می‌تواند خطر سرطان را تقریباً به نصف کاهش دهد.

به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان؛ محققان انستیتو سرطان پِن در پنسیلوانیا آمریکا دریافتند که خوردن روزانه ۱۸ گرم قارچ  معادل یک قارچ دکمه‌ای متوسط​​ خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پستان را ۴۵ درصد کاهش می‌دهد.

این گروه علمی ۱۷ مطالعه سرطان را از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ که شامل اطلاعات بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ بیمار سرطانی است تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که افرادی که هر نوع قارچ را در رژیم روزانه خود وارد می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.

قارچ منبع خارق العاده‌ای از پروتئین و ویتامین‌ها است و همچنین حاوی نوعی آنتی اکسیدان ضد التهاب است که بدن انسان نمی تواند این ماده را تولید کند.

 

بیشتر بخوانید:

کلیدواژه