هراس و وحشت از آینده؛ علت جنجال این روزهای صهیونیستها
-
منابع خبری از حمله به یک کشتی در دریای عمان خبر دادند که احتمالا در مالکیت یک صهیونیست است
چند روز گذشته منابع خبری از حمله به یک کشتی در دریای عمان در نزدیکی آبهای سرزمینی کشور عمان خبر دادند که گفته شد این کشتی در مالکیت یک صهیونیست میلیاردر بوده است.
پس از این حمله، صهیونیستها و رسانههای آنها با جنجال بیسابقهای به این حادثه واکنش نشان دادند که بههمینعلت، سناریو بودن این حمله نیز نمیتواند بعید بنماید.
از نخستین مقامهای صهیونیست که بهسرعت به این حادثه واکنش نشان دادند «بنی گانتس»Benny Gantz ، وزیر جنگ، «یائیر لاپید»، وزیر امور خارجه، «آویو کوخاوی»Aviv Kochavi ، رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم و در نهایت «نفتالی بنت»، نخستوزیر کابینه شکنندهی شراکتی، بود که هر کدام بهطور شتابزده ضمن متهم کردن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر علیه ایران به واهیگویی و یاوه سرایی پرداختند.
به نظر میرسد در پشت حوادث مشکوکی که این روزها در آبهای منطقه روی میدهد، سناریوهای طراحیشدهای وجود دارد که هدف از آنها اعتبارزایی برای رژیم صهیونیستی در بین کشورها و ملتهای منطقهای و جهانی است؛ زیرا از زمان جنگ 12 روز غزه که سبب سقوط کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر پیشین این رژیم شد، تاکنون کابینه اجارهای این رژیم موفقیتی در داخل نداشته است، بهویژه اینکه در حادثه کشتی اخیر در دریای عمان نیز، به فرض سناریو نبودن، این رژیم هنوز در سردرگمی بهسر میبرد.اگر این حادثه، سناریویی ازپیشطراحینشده باشد، این حمله سبب وحشت بیسابقه رژیم صهیونیستی شد؛ زیرا در حالی رخ داد که تجهیزات نظامی و ماهوارهای آمریکاییها بهویژه ناوگان پنجم دریایی آن در بحرین و همچنین، گشتهای دریایی و کشتیهای آن در منطقه بر تمام تحولات منطقه اشراف دارند و وقوع چنین حملهای در واقع، شکست اطلاعاتی آمریکاییها و صهیونیستها بهشمار میرود.
رژیم صهیونیستی که خود آغاز کننده حملات و تجاوزگریهای دریایی به کشتیهای جمهوری اسلامی ایران بوده است، اکنون خود از واکنشهای احتمالی و قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاده است و علت آن نیز این است که بر اساس دادههای رسانهای، 85 تا 95 درصد واردات این رژیم از دریا صورت میگیرد و در واقع، اقتصاد این رژیم اقتصاد دریایی است و در صورتی که مورد تهدید قرار گیرد در واقع، اقتصاد این رژیم در معرض فروپاشی قرار خواهد گرفت. بنابراین، کسی که خانه اش از شیشه باشد نباید به خانه همسایگان سنگ پرتاب کند.
نکته دیگر و البته، مهمتر دراینباره، این است که کابینه اجارهای رژیم صهیونیستی این روزها بهشدت از احتمال سقوط و فروپاشی دچار وحشت شده است. دراینباره، میتوان به اظهارات دیروز «نفتالی بنت» در کنست اشاره کرد که با حمله به نخستوزیر سابق سیاستهای او را در قبال ایران شکستخورده توصیف و تأکید کرد که اختلافهای او با اردن نیز نتیجهای نداشته است، افزون بر اینکه سیاستهای او سبب تقویت توان موشکی مقاومت فلسطین و لبنان شده است.
بنابراین، همانطور که «سعید خطیب» زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه در واکنش به یاوهگوییها و ادعاهای بیاساس صهیونیستها، تأکید کرد که «فرافکنیهای صهیونیستها دردی از دردهای آن حل نخواهد کرد»، باید گفت که مقامهای صهیونیستی بهعلت هراس از شکست و سرنگونی به فرافکنی علیه جمهوری اسلامی ایران روی آوردهاند.
دراینباره، این نکته نیز شایان اشاره است که تجاوزگری گاهوبیگاه رژیم صهیونیستی به خاک سوریه نیز برای این رژیم نتیجه بخش نیست و بلکه شکستی برای آن شده است که در آخرین این حملات به منطقه القصیر در حوالی حمص از آسمان لبنان تمام موشکهای آن از سوی سامانههای دفاع هوایی سوریه رهگیری و سرنگون شدند که در رسانههای انعکاس یافت و سبب شکست دیگری برای نفتالی بنت رقم زد.بنابراین، این رژیم اکنون با جنجال و غوغاسالاری بهدنبال اعتبارزدایی، به شیوه ایرانهراسی است تا در سفر آینده بنت به آمریکا وی بتواند دولت جو بایدن به ارائه تسلیحات و تجهیزات نظامی پیشرفتهای به این رژیم متقاعد کند تا آنچه از یکهتازیها و تجاوزات میدانی و نظامی خود ناکام بوده است در سطح سیاسی و با برانگیختن اروپا و آمریکا و منطقه علیه ایران در جامعه بینالملل تحقق بخشد.
بیشتر بخوانید: