اهمیت نان سنتی در فرهنگ روسیه
(last modified Sun, 22 Aug 2021 09:23:01 GMT )
مرداد ۳۱, ۱۴۰۰ ۱۴:۲۳ Asia/Dushanbe

نان روسی آمیخته‌ای از سنت‌های تاریخ مردم اسلاو به همراه علم روز است که کپک نمی زد و تازگی خود را از دست نمی دهد.

به گزارش رادیو تاجیکی صدای خراسان، به نقل از سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از سن پترزبورگ؛ در روسیه نان‌هایی طبخ می‌شود که به صورت سنتی زود خراب یا بیات نمی‌شود. با وجود رطوبت بالا این نان‌ها حتی کپک هم نمی‌زند، اما رمز و رازکیفیت این نان‌ها در چیست؟نان روسی آمیخته‌ای از سنت‌های تاریخ مردم اسلاو به همراه علم روز است.

معروفترین و پر طرفدارترین و در عین حال ساده‌ترین نان در این سرزمین " استالیچنی خلب " نام دارد که ترجمه آن می‌شود نان پایتخت." استالیچنی خلب " اگر برشته شود کمی مزه نان سنگگ خودمان را می‌دهد، اما به آن خوشمزگی نیست، در عوض این نان رو می‌شود تا چند روز بدون بیات شدن استفاده کرد.

در روسیه نان‌های متنوع سنتی دیگری هم وجود دارد که با دستور العمل‌های گوناگون تهیه و راهی بازار می‌شوند.

بیشتر نان‌های روسی در کارخانه‌های بزرگ پخت نان تهیه و توزیع می‌شوند، به همین دلیل در روسیه مردم عادت دارند تا نان مورد نیاز خود را از مغازه‌ها یا فروشگاه‌ها خریداری کنند.

طعم و کیفیت پخت انواع نان به شدت تحت نظارت سازمان‌های دولتی است.

 

بیبشتر بخوانید: