۱۰ خوراکی مفید تقویت بدن در دوران سرماخوردگی
بعضی از خوراکیها به دلیل ویتامین کافی باعث کاهش علایم سرماخوردگی میشوند.
به گزارش رادیودری، هر ساله با نزدیک شدن به فصل سرما آمار ابتلا به سرماخوردگی ها و آنفلوآنزای فصلی با افزایش چشمگیری رو به رو میشود بیماری هایی که با استفاده از برخی خوراکی ها برای درمان و بهبود توصیه می شود.
بعضی از خوراکیها به دلیل ویتامین کافی باعث کاهش علایم سرماخوردگی میشوند و برخی دیگر نیز عفونت ناشی از سرماخوردگی را کاهش می دهد.
این خوراکیها عبارتند از:
۱.(موز) میوه ای که می تواند در بیماری سرماخوردگی حائز اهمیت باشد و انواع ناراحتی های معده و روده را بهبود بخشد.
۲. (فلفل دلمهای) آن دسته از سبزیجاتی است که به دلیل داشتن ویتامین C و قابلیت بهبودی سرماخوردگی به شدت توصیه میشود.
۳. (هویج) سبزیجات مفیدی که دارای بتاکاروتن فراوان است و برای سرما خوردگی توصیه می شود.
۴. (پرتقال و لیمو شیرین) از میوه های تاثیر گذار و دشمن اصلی سرماخوردگی است که نباید از آن در فصل زمستان غافل شد.
۵. (فلفل تند) باعث رقیق تر شدن ترشحات ریوی و همچنین باز شدن حفره های سینوسی یا سینوزیت میشود.
۶.(ادویه خردل) نیز از آن دسته از چاشنی هایی است که می تواند ترشحات مجاری تنفسی را رقیق کند.
۷. (پیاز) آن دسته از سبزیجاتی است که با مصرفش سیستم ایمنی بدن قوی و سرماخوردگی از بدن انسان دفع می شود.
۸. (چای سبز و سیاه) گیاهانی با خاصیت آنتی بیوتیک طبیعی و اثرات ضداسهال هستند.
۹. (سیر) را هم مانند پیاز اصلا فراموش نکنید زیرا سیر قابلیت تقویت سیستم ایمنی بدن را دارد و از سرماخوردگی در فصل های حساس مثل پاییز و زمستان جلوگیری می کند.
۱۰. از مصرف گیاهان دارویی غافل نشوید زیرا تمام داروهای حاضر در داروخانه ها از این گیاه ها برای رفع و درمان سرماخوردگی ساخته میشود.
۱۱. مصرف ترکیبی از یک قاشق غذا خوری عسل و یک برش لیموترش تازه در یک لیوان آب گرم در نصف لیوان برای سرماخوردگی بسیار توصیه میشود.