-
آشپزی ایرانی با مریم | حلوا؛ شیرینی خاطرهها و تسلی دلها
آذر ۲۶, ۱۴۰۴ ۰۸:۲۱پارس تودی- حلوا تنها یک شیرینی نیست؛ قصهای از گندم و شکر است که در کف تابه به هنری نرم و ابریشمی بدل میشود. این شیرینی ایرانی، روایتی از سادگی و صمیمیت است که در مهمانیها و مراسم عزاداری حضور چشمگیری دارد.
-
آشپزی ایرانی با مریم | شلهزرد؛ طلای نرمی که زبان تاریخ را به شیرینی میآلاید
آذر ۱۶, ۱۴۰۴ ۱۳:۰۱پارستودی – شلهزرد یک دسر نیست؛ یک توطئه شیرین و دوستداشتنی است که از دل تاریخ سربرآورده تا مهماننوازی ایرانی را با طعمی طلایی و عطری آسمانی به رخ جهانیان بکشد.
-
آشپزی ایرانی با مریم | آش شله قلمکار؛ بهترین انتخاب برای شبهای سرد زمستان
آبان ۲۲, ۱۴۰۴ ۰۹:۱۰پارس تودی - آش شله قلمکار فقط یک آش نیست؛ گنجینهای از گوشت، حبوبات و غلات است که هر قاشق آن داستانی از تاریخ کهن ایران را روایت میکند.
-
آشپزی ایرانی با مریم | قلیه ماهی؛ سفر به خلیج همیشه فارس ایران در آشپزخانه شما
آبان ۱۴, ۱۴۰۴ ۰۹:۴۰پارس تودی- قلیه ماهی فقط یک غذای دریایی نیست؛ روایتی است از هنر آشپزی مردمان جنوب ایران که با عطر ادویههای تند، تازگی ماهی و ترشی تمر هندی، طعم غذاهای جنوب را به سفرههای شما میآورد.