سرطان 29, 1400 08:40 Asia/Kabul
  • مصرف ماهی چرب طول عمر را افزایش می دهد
    مصرف ماهی چرب طول عمر را افزایش می دهد

دانشمندان پس از بررسی دریافتند کمبود میزان چربی ناشی از نخوردن ماهی، به شکل متوسط چهار سال از عمر افراد می‌کاهد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، نتایج تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می دهد که کمبود امگا ۳ در مواد غذایی افراد، حتی بیش از استعمال سیگار، به بدن آسیب می‌زند و از عمر انسان کم می کند.

 بر اساس این تحقیق، امگا ۳ در ماهی‌های چرب برای پیشگیری از لخته شدن خون و نیز حفاظت از قلب ضروری است.

امگا ۳ بیشتر در ماهی‌های سالمون و ماهی خال‌مخالی یا اِسْقُمْری وجود دارد که نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، به خانواده خال‌مخالیان (Scombridae) تعلق دارند.

به نوشته نشریات علمی در بریتانیا اگر امگا ۳ در خون انسان از ۸ درصد بالاتر باشد، خوب محسوب می‌شود و درجه ۴ تا ۸ درصد، متوسط به حساب می‌آید.

مصرف حبوبات موجب افزایش طول عمر می شود

کلیدواژه