تیرگی دور چشمها به دلایل مختلفی از جمله خستگی، پیری یا بیماریهای زمینهای مانند آلرژی و اگزما به وجود میآیند.
فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است، اما با مصرف برخی مواد غذایی میتوان حساسیت بهاره را کاهش داد.
عناب، سرشار از ویتامین های A و C و برای درمان آلرژی های فصلی بسیار مناسب است.
محققان در یک مطالعه جدید به این نتیجه رسیدند: نوزادانی که بیش از سه ماه با شیر مادر تغذیه می شوند به دلیل مولکول های موجود در شیر با خطر کمتری برای ابتلا به حساسیتهایی مانند اگزما، آلرژی و آسم روبرو میشوند.
اگه در فصل بهار آلرژی دارید این چند ماده غذایی را نخورید.
محققان معتقدند که بین وزن مادر قبل از بارداری، در دوران بارداری و احتمال ابتلای نوزاد به انواع مختلف بیماریهای مزمن به ویژه آلرژی (حساسیت) رابطه وجود دارد.
گوجه فرنگی از جمله مواد غذایی به شمار میرود که به گفته متخصصان مصرف بیش از حد آن ممکن است منجر به بروز مشکلات جدی برای افراد شود.
رییس انجمن آسم و آلرژی معتقد است: ماسک از افراد در برابر آلرژیهای فصلی محافظت میکنند زیرا میتواند از استنشاق برخی ذرات بزرگتر جلوگیری کند.
برخی افراد ویروس کرونا را با آلرژی به دلیل شباهت بعضی از علائم شان اشتباه میگیرند اما با دانستن علائم هریک میتوانید آلرژی و کرونا را بهتر تشخیص دهید.
فوق تخصص آلرژی گفت: انتظار داریم افرادی که آلرژیهای تنفسی مانند آسم و سرفه دارند، در فصل پاییز مشکلات بیشتری داشته باشند؛ در نتیجه اگر از اسپری استفاده میکنند، به هیچ عنوان نباید مصرف اسپری و داروها را قطع کنند.