• Gjykata Antiterroriste e Shqipërisë vendos ndalimin e hyrjes për kryetaren e MEK, Marjam Raxhavi

  Gjykata Antiterroriste e Shqipërisë vendos ndalimin e hyrjes për kryetaren e MEK, Marjam Raxhavi

  Gusht 03, 2023 20:54

  Një gjykatë shqiptare thuhet se ka vendosur ndalimin e hyrjes për kryetaren e kultit terrorist anti-iranian, Organizatës Muxhahedin-E-Khalk (MEK), e cila ka vrarë dhjetëra mijëra shtetas iranianë.

 • Gjyqi i Hamid Nouri në Suedi, simbol i padrejtësisë në Perëndim

  Gjyqi i Hamid Nouri në Suedi, simbol i padrejtësisë në Perëndim

  Shkurt 15, 2023 16:04

  Hamid Nouri ditën e shtunë më 9 nëntor të vitit 2019, pasi ishte nisur me avionë nga aeroporti ndërkombëtar të Teheran, kishte arritur në aeroportin e Stokholmit në Suedi, përkundër ligjeve ndërkombëtare, me një urdhër arresti të prokurorisë suedeze, është arrestuar në mënyrë të dhunshme nga policia e këtij vendi dhe për tetë muaj është mbajtur nën arrest pa kurrfarë mundësie për të kontaktuar familjen ose për të pasur qasje në konsullore, në rrethana të ngjashme me rrëmbim.

 • Si ta interpretojmë termin

  Si ta interpretojmë termin "Moharebe" (veprim i armatosur kundër sigurisë së shtetit dhe shoqërisë) në jurisprudencën islame

  Janar 19, 2023 19:03

  Në jurisprudencën islame në bazë të të cilës hartohen edhe një pjesë e madhe të ligjeve juridike në Republikën Islamike të Iranit, ekzistojnë disa terme të cilat mediat e ndryshme i interpretojnë tërësisht në mënyrë të gabuar për qëllimet e veta. Një prej këtyre termeve është termi "Moharebe" në ligjet e Iranit që shumë media atë e interpretojnë si "luftë kundër Zotit". Cili është interpretimi i vërtetë?!

 • MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 2

  MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 2

  Janar 16, 2023 05:39

  Udhëheqës Suprem i Revolucionit më 29 Azar, gjatë takimit me familjet e dëshmorëve të Shahcheragh-ut, në një pjesë të fjalës së tij, përmendi çështjen e hipokritëve të MEK dhe krimet e tyre. Në programin e mëparshëm u trajtuan shkurtimisht disa nga krimet e hipokritëve kundër Iranit, ndërsa në këtë program do të shqyrtohet lidhja e tyre me Amerikën.

 • MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 1

  MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 1

  Janar 16, 2023 05:38

  Udhëheqës Suprem i Revolucionit më 29 Azar, gjatë takimit me familjet e dëshmorëve të Shahcheragh-ut, në një pjesë të fjalës së tij, përmendi çështjen e hipokritëve të MEK dhe krimet e tyre. Në dy emisione, duke iu referuar krimeve të hipokritëve, do të shqyrtohet lidhja e tyre me Amerikën dhe vendet evropiane.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (4)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (4)

  Korrik 12, 2021 11:32

  Zyrtarët perëndimorë, të cilët pretendojnë se janë flamurtari i luftës kundër terrorizmit, pretendojnë se nuk mbështesin grupet terroriste.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (3)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (3)

  Korrik 12, 2021 11:31

  Seria e ngjarjeve terroriste të verës së vitit 1981 ishte pjesë e një procesi të projektuar nga arroganca globale për të goditur revolucionin dhe Republikën e re Islamike.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (2)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (2)

  Korrik 09, 2021 09:39

  Pas fitores së Revolucionit Islamik, kombi iranian u bë shënjestra e vrasjeve të gjera të kryera nga armiqtë.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (1)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (1)

  Korrik 09, 2021 09:38

  Irani njihet si viktima më e madhe e terrorizmit në botë. Kjo për shkak se më shumë se 17,000 qytetarë dhe zyrtarë politikë të vendit kanë humbur jetën për shkak të veprimeve të grupeve të ndryshme terroriste, veçanërisht grupit terrorist MEK.

 • 8 Shahrivari, “ Dita kombëtare e luftës kundër terrorizmit” (1)

  8 Shahrivari, “ Dita kombëtare e luftës kundër terrorizmit” (1)

  Gusht 26, 2020 08:36

  8 Shahrivari, dita e luftës kundër terrorizmit, përkujton martirizimin e dëshmorëve Raxhai dhe Bahonar; Presidenti dhe kryeministri i Iranit në vitet e para pas fitores së Revolucionit Islamik u martirizuan në një sulm të grupit terrorist MEK.