• Gjykata Antiterroriste e Shqipërisë vendos ndalimin e hyrjes për kryetaren e MEK, Marjam Raxhavi

  Gjykata Antiterroriste e Shqipërisë vendos ndalimin e hyrjes për kryetaren e MEK, Marjam Raxhavi

  Gusht 03, 2023 20:54

  Një gjykatë shqiptare thuhet se ka vendosur ndalimin e hyrjes për kryetaren e kultit terrorist anti-iranian, Organizatës Muxhahedin-E-Khalk (MEK), e cila ka vrarë dhjetëra mijëra shtetas iranianë.

 • Seanca e shtatë gjyqësore e Gjykatës së Apelit për dosjen e Hamid Nouri në Suedi, mbrojtje e fortë e avokatëve

  Seanca e shtatë gjyqësore e Gjykatës së Apelit për dosjen e Hamid Nouri në Suedi, mbrojtje e fortë e avokatëve

  Shkurt 15, 2023 16:05

  Avokatët suedezë theksuan se pretendimi se ky Hamid Nouri është po ai person i quajtur me emrin "Hamid Abbasi", është një pretendim i cili nuk mund të vërtetohet, për arsye se së pari vetë Hamid Nouri e mohon këtë pretendim, gjithashtu të gjithë ata të burgosur i kishin sytë e lidhur jashtë qelive dhe nuk mund të njihnin fytyrat e njerëzve.

 • Gjyqi i Hamid Nouri në Suedi, simbol i padrejtësisë në Perëndim

  Gjyqi i Hamid Nouri në Suedi, simbol i padrejtësisë në Perëndim

  Shkurt 15, 2023 16:04

  Hamid Nouri ditën e shtunë më 9 nëntor të vitit 2019, pasi ishte nisur me avionë nga aeroporti ndërkombëtar të Teheran, kishte arritur në aeroportin e Stokholmit në Suedi, përkundër ligjeve ndërkombëtare, me një urdhër arresti të prokurorisë suedeze, është arrestuar në mënyrë të dhunshme nga policia e këtij vendi dhe për tetë muaj është mbajtur nën arrest pa kurrfarë mundësie për të kontaktuar familjen ose për të pasur qasje në konsullore, në rrethana të ngjashme me rrëmbim.

 • Si ta interpretojmë termin

  Si ta interpretojmë termin "Moharebe" (veprim i armatosur kundër sigurisë së shtetit dhe shoqërisë) në jurisprudencën islame

  Janar 19, 2023 19:03

  Në jurisprudencën islame në bazë të të cilës hartohen edhe një pjesë e madhe të ligjeve juridike në Republikën Islamike të Iranit, ekzistojnë disa terme të cilat mediat e ndryshme i interpretojnë tërësisht në mënyrë të gabuar për qëllimet e veta. Një prej këtyre termeve është termi "Moharebe" në ligjet e Iranit që shumë media atë e interpretojnë si "luftë kundër Zotit". Cili është interpretimi i vërtetë?!

 • MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 2

  MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 2

  Janar 16, 2023 05:39

  Udhëheqës Suprem i Revolucionit më 29 Azar, gjatë takimit me familjet e dëshmorëve të Shahcheragh-ut, në një pjesë të fjalës së tij, përmendi çështjen e hipokritëve të MEK dhe krimet e tyre. Në programin e mëparshëm u trajtuan shkurtimisht disa nga krimet e hipokritëve kundër Iranit, ndërsa në këtë program do të shqyrtohet lidhja e tyre me Amerikën.

 • MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 1

  MEK; Një organizatë terroriste e mbështetur nga Shtetet e Bashkuara 1

  Janar 16, 2023 05:38

  Udhëheqës Suprem i Revolucionit më 29 Azar, gjatë takimit me familjet e dëshmorëve të Shahcheragh-ut, në një pjesë të fjalës së tij, përmendi çështjen e hipokritëve të MEK dhe krimet e tyre. Në dy emisione, duke iu referuar krimeve të hipokritëve, do të shqyrtohet lidhja e tyre me Amerikën dhe vendet evropiane.

 • Dita e Luftës Kundër Terrorizmit

  Dita e Luftës Kundër Terrorizmit

  Shtator 05, 2022 13:33

  8 Shahrivari (30 Gushti), me rastin e martirizimit të dëshmorëve Raxhai dhe Bahonar, në kalendarin zyrtar të Iranit është emëruar si Dita e Luftës Kundër Terrorizmit.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (4)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (4)

  Korrik 12, 2021 11:32

  Zyrtarët perëndimorë, të cilët pretendojnë se janë flamurtari i luftës kundër terrorizmit, pretendojnë se nuk mbështesin grupet terroriste.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (3)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (3)

  Korrik 12, 2021 11:31

  Seria e ngjarjeve terroriste të verës së vitit 1981 ishte pjesë e një procesi të projektuar nga arroganca globale për të goditur revolucionin dhe Republikën e re Islamike.

 • MEK i mbushur me krime dhe tradhti (2)

  MEK i mbushur me krime dhe tradhti (2)

  Korrik 09, 2021 09:39

  Pas fitores së Revolucionit Islamik, kombi iranian u bë shënjestra e vrasjeve të gjera të kryera nga armiqtë.